Onze incompany trainingen

Wij leggen de nadruk op directe praktische toepasbaarheid. In plaats van overladen te worden met theoretische kennis, krijg je concrete tools die je direct kunt inzetten in de echte wereld, bijvoorbeeld op de werkvloer. Onze incompany trainingen zijn gericht op tastbare resultaten, waardoor je niet alleen leert maar ook direct impact hebt.

Drop the mic

Leren presenteren
presenteren

Once upon a time

Storytelling
personal branding

Shine bright like a diamond

Personal branding
talentmanagement

TalentExcellence

Talent management
netwerken

Connect like a pro

Leren netwerken
netwerken

Road Finder

Persoonlijk Leiderschap
veerkracht

Resilient Mind

Stressmanagement
veerkracht

Fuel for the fire

Energiemanagement
imposter syndrome

Fail your way forward

Omgaan met falen
veerkracht

Moonwalk through life

Time management

Incompany trainingen zoals jij wil

Al onze trainingen worden op maat gemaakt. Wat je vraag ook is, je stapt onze lift uit met meer kennis en een toolbox vol werkende technieken de deur uit. We bieden diverse trainingsvormen aan, waarbij je zelf de intensiteit bepaalt van inspirerende spreker tot interactieve sessies. Je hebt keuze uit: talks, workshops en 1 op 1 coaching. Bovendien wordt de duur van de sessie aangepast aan jouw behoefte, of het nu een uur durende talk betreft of een vier uur durende training.

Onze real-world-expert trainers

Onze trainers zijn gedreven experts die hun vak niet alleen overbrengen, maar het daadwerkelijk belichamen. Ze gaan verder dan theoretische kennis en leven dagelijks in de wereld van hun specialiteit. Ze staan in de frontlinie van hun vakgebied. Zo stapt onze presentatietrainer regelmatig zelf het theaterpodium op, terwijl onze geweldloze communicatietrainer zijn expertise heeft opgebouwd in conflictgebieden tijdens zijn dienst in het leger. Hierdoor zijn onze incompany trainingen doordrenkt van praktijkervaring en real-world inzichten.

Wat kun je verwachten van onze incompany training?

Voorafgaand aan de training brengen wij de leerdoelen van deelnemers in kaart. We analyseren specifieke wensen, uitdagingen en vragen van deelnemers, en op basis daarvan stellen wij een op maat gemaakte incompany training samen. Onze trainingen leggen de nadruk op praktische toepassing en interactie. Je verkrijgt inzicht in de theorie en past dit direct toe middels opdrachten.

Wil je advies?

Heb je een vraag of wil je advies? Wij helpen je graag!