Better together
Teambuilding training

Ik wil meer weten over deze teambuilding training

 

Incompany teambuilding training

Teambuilding vormt de ruggengraat van succesvolle organisaties. Goede teams blinken uit in samenwerking, communicatie en wederzijds begrip. Het creëren van een hecht team is een kunst. Onze teambuilding training biedt de benodigde gereedschappen om dit te bereiken.

Tijdens de teambuilding training richten we ons op het versterken van teamprestaties. We streven naar een effectief team met een positieve sfeer, samenhang en hoge productiviteit. De training biedt praktische vaardigheden en inzichten om beter samen te werken, te communiceren en beslissingen te nemen. Het resultaat? Een team dat niet alleen productiever is, maar ook plezieriger en hechter samenwerkt.

Doel van de workshop: Teambuilding

Het doel van onze Teambuilding training is om deelnemers praktische tools aan te reiken die nodig zijn om een cohesief, gemotiveerd en productief team te vormen. Hoe cultiveer je een positieve teamcultuur? Hoe bevorder je effectieve communicatie? Hoe los je conflicten op en bouw je vertrouwen op? Deze workshop biedt praktische inzichten en handvatten om teams te versterken.

Voor wie is het?

De teambuilding workshop is ontworpen voor professionals op elk niveau, die betrokken zijn bij teamwerk. Of je nu leidinggevende bent, een teamlid of een stagiair, deze workshop biedt technieken die kunnen worden toegepast in verschillende contexten en op verschillende niveaus binnen de organisatie.

Hoe gaat het in z’n werk? 

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de “talk” een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie. Tijdens deze talk deelt Trista hoe zij alle sterke punten van Improv heeft gebruikt in haar leven en hoe jij dit kan inzetten om te groeien.

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 2 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 30 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige en meest uitgebreide programma is een op maat gemaakte improv workshop. De workshop duurt een dagdeel en is geschikt voor maximaal 15 deelnemers. Het is beter om meerdere twee uur durende sessies te hebben. De tijd er tussen is nodig om het te laten ‘bezinken’.

Custom-made teambuilding training

Onze workshop teambuildingkan uit verschillende onderdelen bestaan, altijdtoegespitstop de situatie en behoefte van jouw team. Wij horen graag waar jullie specifieke behoefte ligt. Vanuit die behoefte stellen wij een training teambuilding op maat samen.

Onderdelen die aan bod komen zijn o.a.:

 • Teamvorming en groepsdynamiek.
 • Effectieve communicatie binnen teams.
 • Bouwen aan vertrouwen en wederzijds respect.
 • Inzicht in onderstromen, patronen en behoeftes
 • Oplossen van uitdagingen als team.

Dit halen deelnemers en werkgevers eruit:

De (young) professionals die hebben meegedaan aan deze bedrijfsworkshop:

 • Leren effectief communiceren en samenwerken binnen hun team.
 • Kunnen conflicten herkennen en oplossen op een constructieve wijze.
 • Dragen bij aan een positieve teamcultuur en creëren een productieve werkomgeving.
 • Zijn zich bewust van hun eigen kwaliteiten en valkuilen.
 • Verbeteren hun samenwerkingsvaardigheden, hun bijdrage aan het team en hun plezier in teamwork.
 • Vergroten de effectiviteit en verbeteren de resultaten van hun team.

Wil je meer weten over onze workshop teambuilding? Neem dan contact met ons op.

Trainer: Cherien

Als langdurig lid van Defensie heeft Cherien het omgaan met druk en stress tot een kunst verheven. Op dit moment geeft hij onder andere training aan officieren en speciale eenheden binnen Defensie, maar hij is ervan overtuigd dat deze technieken voor iedereen onmisbaar zijn.

Veel van zijn technieken komen voort uit prestatiepsychologie en topsport en worden dagelijks gebruikt door militairen in de praktijk. Positieve gedragsverandering, presteren onder druk en leiderschap ‘onder verzwaarde omstandigheden’ zijn zaken die te vinden zijn in zijn trainingen.

stress

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Ghislaine Mensing
Ghislaine Mensing
2023-09-06
Farah geeft cursussen over netwerken die je opnieuw doen nadenken over wat dat eigenlijk inhoudt. Inspirerend aangezien ze een goede storyteller is.
D Heskes - Withaar
D Heskes - Withaar
2023-08-30
Was een mooie en leerzame workshop van Richard van Mind Elevators over falen. Zeker een aanrader!
joyce steendam
joyce steendam
2023-06-16
Met het Young Professional Network van ING hebben wij een network training gevolgd van Mind Elevators. De training was erg nuttig, alle vragen zijn behandeld en daarna zijn de tips meteen in praktijk gebracht. Bedankt voor de training!
Susanne Vijverberg
Susanne Vijverberg
2023-06-06
Interesting hands-on workshops for young professionals!
renata pelinsu alper
renata pelinsu alper
2023-06-02
Had a great session on topic "Fail your way Forward" at Akzo Nobel by trainer Richard. He helped us to see our failure as a positive matter / win and the session was quite interactive. I learned how to own my success as I own my failure. Richard is a great trainer with experience. I highly recommend it. I hope to we could have an another chance to attend Richard's other trainings in the future!
Noëlle Bakker
Noëlle Bakker
2023-04-26
Onwijs leerzame pitchtraining van Farah! Ze geeft hele goede tips, is enthousiast en neemt de tijd voor besprekingen.
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
2023-03-23
Erg leerzaam en nuttig. Dank voor de professionele workshop!
jiaying shi zheng
jiaying shi zheng
2023-03-22
Wonderful training with Farah, thanks.
Adriana Monteiro dos Santos
Adriana Monteiro dos Santos
2023-03-22
Great talk about dealing with failure and seeing failure from a positive perspective👌🏾
Jeffrey Tsang
Jeffrey Tsang
2023-03-21
Leuke training gehad over netwerken! Veel inzichten verkregen met leuke verhalen/ervaringen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

De teambuilding workshop is geschikt voor professionals op diverse niveaus die betrokken zijn bij teamwerk. Of je nu een leidinggevende, teamlid of stagiair bent, deze training voorziet in technieken die toepasbaar zijn in diverse contexten en op verschillende organisatieniveaus.

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

ZIJ GINGEN JE VOOR

workshop improv

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stress management
Incompany training

Ik wil meer weten over deze training

Incompany stress management training

Young Professionals ervaren steeds meer stress en ervaren moeite in het omgaan met stress. De werkomgeving en de maatschappelijke druk zijn allemaal belangrijke triggers van die stress. Ze hebben het gevoel dat ze continu moeten presteren en vinden het lastig om met stressvolle situaties om te gaan. Op lange termijn kan dit leiden tot overspanning en zelfs burn-outs. 

Maar dit kan voorkomen worden, want stress hoeft niet slecht te zijn. Spanning is namelijk een gezonde vorm van stress. Met de juiste tools en kennis kunnen jonge werknemers leren omgaan met druk en het zelfs in hun voordeel laten werken.

Door young professionals te leren hoe je stress herkent en hoe je ermee omgaat, creëer je autonome, stressbestendige werknemers. 

Want: met de juiste handvatten kunnen werknemers hun stressbestendigheid vergroten. Hierdoor vinden ze rust in een drukke werkomgeving. Dat is niet alleen gezonder en prettig voor de individuele werknemers, maar leidt ook tot een betere sfeer op de werkvloer en binnen teams. Bovendien heb je als bedrijf met stressbestendige werknemers minder kans op uitval. 

Het doel: omgaan met stress

Het doel van deze workshop is om een gezonde relatie te krijgen met stress en te leren omgaan met stress. Tijdens de workshop leren deelnemers wat stress is, wat hun perceptie van stress betekent en hoe ze het zelfs kunnen inzetten om beter te presteren. In een paar uur leggen we de basis voor een positieve relatie met stress. Alle schadelijke gevolgen van stress zoals burn-outs, slecht functioneren, minder motivatie en zelfs uitval van werknemers worden verminderd of vallen zelfs weg.

Voor wie is het?

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor young professionals. Generaties Y en Z ervaren veel druk en hebben tijdens hun studie niet geleerd hoe ze juist kunnen omgaan met stress. In een dagdeel leren ze over stressmanagement en na de workshop kunnen ze meteen alle handvatten in de praktijk brengen op de werkvloer.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende trainingsvormen: een talk, een seminar of een workshop.

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de ’talk’ een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie.

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 1,5 tot 3 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 50 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige en meest uitgebreide programma duurt een dag of een dagdeel en is geschikt voor maximaal 12 deelnemers. We beginnen met een intake (via een formulier of gesprek) waarin de deelnemers aan kunnen geven waar ze behoefte aan hebben. Op basis daarvan maken wij een workshop op maat. We kijken dus echt naar de specifieke behoeften binnen een bedrijf.

We kunnen al onze trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Daarnaast kunnen we een aangepaste online versie geven als dat de voorkeur heeft.

Het programma van de workshop

De workshop is altijd op maat gemaakt en daardoor kan de precieze inhoud verschillend zijn. Vaste onderdelen van ‘Resilient Mind’ die altijd terugkomen zijn:

 • Spanningsmeter voor gezonde vs ongezonde stress.
 • Het verschil tussen acute en chronische stress.
 • Technieken uit de praktijk om te presteren onder druk.
 • Krachtige anti-stress technieken.

Dit halen deelnemers en bedrijven eruit:

De young professionals die hebben meegedaan aan deze bedrijfsworkshop leren hoe ze kunnen omgaan met stress. Dat leren ze door middel van de volgende handvatten:

 • Herkennen hun persoonlijke stressfactoren.
 • Kunnen persoonlijk afgestemde anti-stress technieken gebruiken.
 • Blijven gefocust in stressvolle situaties.
 • Zetten kalmeringstechnieken in voor dagelijkse rust.
 • Kunnen stress gebruiken om te presteren.
 • Zijn mentaal weerbaarder.
 • Beter omgaan met stress op je werk.

Na een van onze training kunnen jouw werknemers beter omgaan met stress op je werk.

Trainer: Cherien

Als langdurig lid van Defensie heeft Cherien het omgaan met druk en stress tot een kunst verheven. Op dit moment geeft hij onder andere training aan officieren en speciale eenheden binnen Defensie, maar hij is ervan overtuigd dat deze technieken voor iedereen onmisbaar zijn.

Veel van zijn technieken komen voort uit prestatiepsychologie en topsport en worden dagelijks gebruikt door militairen in de praktijk. Positieve gedragsverandering, presteren onder druk en leiderschap ‘onder verzwaarde omstandigheden’ zijn zaken die te vinden zijn in zijn trainingen.

stress

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Ghislaine Mensing
Ghislaine Mensing
2023-09-06
Farah geeft cursussen over netwerken die je opnieuw doen nadenken over wat dat eigenlijk inhoudt. Inspirerend aangezien ze een goede storyteller is.
D Heskes - Withaar
D Heskes - Withaar
2023-08-30
Was een mooie en leerzame workshop van Richard van Mind Elevators over falen. Zeker een aanrader!
joyce steendam
joyce steendam
2023-06-16
Met het Young Professional Network van ING hebben wij een network training gevolgd van Mind Elevators. De training was erg nuttig, alle vragen zijn behandeld en daarna zijn de tips meteen in praktijk gebracht. Bedankt voor de training!
Susanne Vijverberg
Susanne Vijverberg
2023-06-06
Interesting hands-on workshops for young professionals!
renata pelinsu alper
renata pelinsu alper
2023-06-02
Had a great session on topic "Fail your way Forward" at Akzo Nobel by trainer Richard. He helped us to see our failure as a positive matter / win and the session was quite interactive. I learned how to own my success as I own my failure. Richard is a great trainer with experience. I highly recommend it. I hope to we could have an another chance to attend Richard's other trainings in the future!
Noëlle Bakker
Noëlle Bakker
2023-04-26
Onwijs leerzame pitchtraining van Farah! Ze geeft hele goede tips, is enthousiast en neemt de tijd voor besprekingen.
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
2023-03-23
Erg leerzaam en nuttig. Dank voor de professionele workshop!
jiaying shi zheng
jiaying shi zheng
2023-03-22
Wonderful training with Farah, thanks.
Adriana Monteiro dos Santos
Adriana Monteiro dos Santos
2023-03-22
Great talk about dealing with failure and seeing failure from a positive perspective👌🏾
Jeffrey Tsang
Jeffrey Tsang
2023-03-21
Leuke training gehad over netwerken! Veel inzichten verkregen met leuke verhalen/ervaringen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze workshop omgaan met falen is bedoeld voor iedere young professional die wil leren omgaan met falen. Young professionals staan helemaal aan het begin van hun carrière en leggen de lat voor zichzelf erg hoog. De verwachtingen die zij daarmee creëren zijn enorm. Dat constante “niet willen falen” leidt tot onnodige stress.

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

ZIJ GINGEN JE VOOR

workshop improv

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.