Road Finder
Persoonlijk leiderschap

Ik wil meer weten over de persoonlijk leiderschap training

 

Incompany persoonlijk leiderschap training

Doe jij soms dingen waarvan je weet dat ze eigenlijk niet bij je passen? Heb je moeite om de juiste keuzes te maken en wil je hier meer grip op krijgen? Tijdens deze training persoonlijk leiderschap ga je op zoek naar jouw belangrijkste kernwaarden. Je waarden maken wie je bent en waar je voor staat. Kernwaarden vormen de basis van je bestaansrecht en zijn het hart van je identiteit. Het zijn de ‘non-negotiables’ en vormen je ethisch kompas. Door hier inzicht in te krijgen, kun je écht gaan doen wat bij je past.

Wat is Persoonlijk Leiderschap?

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om de regie te nemen over je eigen leven en toekomst. Het begint met een diepgaand zelfonderzoek om te ontdekken wat je waarden en talenten zijn. Door dit zelfinzicht kun je doelen kiezen die nauw aansluiten bij wie je bent en wat je wilt bereiken. Het stelt je in staat om bewuste keuzes te maken, zowel in je zakelijke als persoonlijke leven, waardoor je de weg naar een gelukkiger en bevredigender leven inslaat. Het is een reis van persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij je leert hoe je je eigen pad kunt creëren en leiden, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt. Bij Mindelevators.nl begrijpen we het belang van persoonlijk leiderschap en bieden we trainingen en begeleiding om individuen te helpen dit cruciale aspect van zelfontplooiing te verkennen en te versterken. Ontdek hoe persoonlijk leiderschap jou kan helpen om de beste versie van jezelf te worden en je eigen succesverhaal te schrijven.

Persoonlijk leiderschap training: het doel

Tijdens deze training ontdek je jouw innerlijke drijfveren, visie, missie en kernwaarden. Je onderzoekt wat jouw talenten zijn, maar ook jouw ‘work needs’. Waar krijg jij energie van? Waar sta je voor? Wat voor functie en organisatie past daarbij? Het doel is om inzicht te krijgen in jouw waarden en jouw doel om vervolgens keuzes te maken waar jij achter staat.

Voor wie is de training persoonlijk leiderschap?

Deze training is speciaal voor young professionals die een volgende stap in hun carrière (en leven) willen zetten. Door inzicht te krijgen in wie je bent en waar je voor staat kun je makkelijker keuzes maken. Je hebt beter in beeld wat jouw talenten zijn en hoe je ze optimaal kunt benutten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende trainingsvormen: een talk, een seminar of een workshop.

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de ’talk’ een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie.

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 1,5 tot 3 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 50 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige en meest uitgebreide programma  duurt een dag of een dagdeel en is geschikt voor maximaal 12 deelnemers. We beginnen met een intake (via een formulier of gesprek) waarin de deelnemers aan kunnen geven waar ze behoefte aan hebben. Op basis daarvan maken wij een workshop op maat. We kijken dus echt naar de specifieke behoeften binnen een bedrijf.

We kunnen al onze trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Daarnaast kunnen we een aangepaste online versie geven als dat de voorkeur heeft.

Het programma van de training persoonlijk leiderschap

De workshop ‘Road Finder’ bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Reflectie op je huidige situatie.
 • Zelfreflectie en zelfontwikkeling.
 • Visie en missie (purpose) helder voor ogen.
 • Kernwaarden en kernkwaliteiten in kaart brengen.
 • Verlangens en energiegevers.
 • Waar sta en ga ik voor? Wat voor werk en organisatie past hierbij?

Dit halen deelnemers en bedrijven eruit:

De young professionals die hebben meegedaan aan de persoonlijk leiderschap training:

 • Hebben een helder beeld: waar sta ik voor en waar ga ik voor?
 • Weten duidelijk wat hun kernwaarden en kwaliteiten zijn.
 • Weten hoe ze kunnen werken vanuit hun talenten.
 • Hebben meer energie en plezier in hun werk.
 • Kunnen makkelijker en beter keuzes maken.

Bevalt het wat je hebt gelezen? Schrijf je dan in voor onze persoonlijk leiderschap training.

Trainer: Marlou

Marlou heeft Fashion & Branding en Communicatiewetenschappen gestudeerd. Als trainer en coach helpt ze Young Professionals te ontdekken wat hen ten diepste drijft, zodat ze het leven kunnen leiden dat bij hen past. Marlou’s grootste passie is piano spelen op intuïtie en haar muziek zet ze regelmatig in als middel voor zelfbewustzijn op events. Marlou is gespecialiseerd in Loopbaan- en Talentontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap.

personal branding

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Ghislaine Mensing
Ghislaine Mensing
2023-09-06
Farah geeft cursussen over netwerken die je opnieuw doen nadenken over wat dat eigenlijk inhoudt. Inspirerend aangezien ze een goede storyteller is.
D Heskes - Withaar
D Heskes - Withaar
2023-08-30
Was een mooie en leerzame workshop van Richard van Mind Elevators over falen. Zeker een aanrader!
joyce steendam
joyce steendam
2023-06-16
Met het Young Professional Network van ING hebben wij een network training gevolgd van Mind Elevators. De training was erg nuttig, alle vragen zijn behandeld en daarna zijn de tips meteen in praktijk gebracht. Bedankt voor de training!
Susanne Vijverberg
Susanne Vijverberg
2023-06-06
Interesting hands-on workshops for young professionals!
renata pelinsu alper
renata pelinsu alper
2023-06-02
Had a great session on topic "Fail your way Forward" at Akzo Nobel by trainer Richard. He helped us to see our failure as a positive matter / win and the session was quite interactive. I learned how to own my success as I own my failure. Richard is a great trainer with experience. I highly recommend it. I hope to we could have an another chance to attend Richard's other trainings in the future!
Noëlle Bakker
Noëlle Bakker
2023-04-26
Onwijs leerzame pitchtraining van Farah! Ze geeft hele goede tips, is enthousiast en neemt de tijd voor besprekingen.
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
2023-03-23
Erg leerzaam en nuttig. Dank voor de professionele workshop!
jiaying shi zheng
jiaying shi zheng
2023-03-22
Wonderful training with Farah, thanks.
Adriana Monteiro dos Santos
Adriana Monteiro dos Santos
2023-03-22
Great talk about dealing with failure and seeing failure from a positive perspective👌🏾
Jeffrey Tsang
Jeffrey Tsang
2023-03-21
Leuke training gehad over netwerken! Veel inzichten verkregen met leuke verhalen/ervaringen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze workshop omgaan met falen is bedoeld voor iedere young professional die wil leren omgaan met falen. Young professionals staan helemaal aan het begin van hun carrière en leggen de lat voor zichzelf erg hoog. De verwachtingen die zij daarmee creëren zijn enorm. Dat constante “niet willen falen” leidt tot onnodige stress.

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

ZIJ GINGEN JE VOOR

workshop improv

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.