Personal branding training
Shine bright like a diamond

Ik wil meer weten over deze workshop

Incompany training Personal Branding

Jezelf profileren is in deze digitale tijdperk waardevoller dan ooit. Als werknemer of zzp’er is het belangrijk om te weten wie je bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Veel young professionals lopen in hun werk tegen vragen aan als: sluit mijn werk voldoende aan bij mijn kennis en ambities? Hoe ben ik zichtbaar op een manier die bij mij past? Hoe presenteer ik mezelf op een authentieke en overtuigende wijze?

Wat is personal branding? Personal Branding gaat over jouw unieke kwaliteiten ontdekken en jezelf te positioneren. Als young professional wil je namelijk het beste in jezelf naar boven halen en overtuigend naar buiten brengen. Zo creëer je je je eigen merk en nieuwe mogelijkheden. 

Want: een helder persoonlijk merk helpt (carrière)keuzes gemakkelijker te maken, geeft meer zelfvertrouwen en helpt je om je als professional te positioneren.

Het doel: jezelf leren positioneren

Deze workshop is voor young professionals uit alle werkvelden die met hun personal brand aan de slag willen gaan. Deelnemers zijn onder andere: werknemers, zzp’ers, leden van netwerkorganisaties en PhD kandidaten. De workshop is ontwikkeld voor iedereen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en wil leren om zichzelf op een onderscheidende en authentieke manier te positioneren. 

Voor wie is deze personal branding training?

Deze workshop is voor young professionals uit alle werkvelden die met hun personal brand aan de slag willen gaan. Deelnemers zijn onder andere: werknemers, zzp’ers, leden van netwerkorganisaties en PhD kandidaten. De workshop is ontwikkeld voor iedereen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en wil leren om zichzelf op een onderscheidende en authentieke manier te positioneren.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende trainingsvormen: een talk, een seminar of een workshop.

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de “talk” een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie.

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 1,5 tot 3 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 50 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige en meest uitgebreide programma (wat wij aanraden voor het beste resultaat) duurt een dag of een dagdeel en is geschikt voor maximaal 12 deelnemers. We beginnen met een intake (via een formulier of gesprek) waarin de deelnemers aan kunnen geven waar ze behoefte aan hebben. Op basis daarvan maken wij een workshop op maat. We kijken dus echt naar de specifieke behoeften binnen een bedrijf. De trainer komt vervolgens naar het bedrijf of event om de workshop te geven.

We kunnen al onze trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Daarnaast kunnen we een aangepaste online versie geven als dat de voorkeur heeft.

Het programma van de personal branding workshop

De workshop ‘personal branding’ bestaat uit vier onderdelen:

Deel 1: Merkwaarden

Deel 2: Merk template

Deel 3: Persoonlijke strategie

Deel 4: Communicatieplan

Het programma is altijd op maat gemaakt en daardoor kan de concrete inhoud verschillend zijn. Vaste onderdelen van ‘Shine bright like a diamond’ die in elk geval terugkomen:

  • Jouw unieke profiel van waarden, kennis en vaardigheden.
  • Jouw persoonlijke mission statement.
  • Online en offline kanalen voor branding.
  • Jouw persoonlijke branding plan.

Dit halen deelnemers en werkgevers eruit:

De young professionals die hebben meegedaan aan deze training personal branding:

  • Kunnen antwoord geven op wat is personal branding.
  • Zijn bewust van hun kwaliteiten, talenten en missie. 
  • Kunnen zichzelf als professional positioneren en presenteren.
  • Kunnen hun toegevoegde waarde overtuigend communiceren.
  • Kunnen (online) communicatiemiddelen inzetten om hun zichtbaarheid te vergroten.
  • Krijgen personal branding tips op maat.

Trainer: Marlou

Marlou is expert in Fashion & Branding en Communicatiewetenschappen. Tijdens haar studies specialiseerde zij zich in visie en missie ontwikkeling van bedrijven en ook van mensen. Dit bracht haar op het pad van personal branding en persoonlijke ontwikkeling en – groei. Als trainer en coach helpt ze Young Professionals te ontdekken wat hen ten diepste drijft, zodat ze het leven kunnen leiden dat bij hen past. Marlou is gespecialiseerd in Loopbaan- en Talentontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap.

personal branding

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Ghislaine Mensing
Ghislaine Mensing
2023-09-06
Farah geeft cursussen over netwerken die je opnieuw doen nadenken over wat dat eigenlijk inhoudt. Inspirerend aangezien ze een goede storyteller is.
D Heskes - Withaar
D Heskes - Withaar
2023-08-30
Was een mooie en leerzame workshop van Richard van Mind Elevators over falen. Zeker een aanrader!
joyce steendam
joyce steendam
2023-06-16
Met het Young Professional Network van ING hebben wij een network training gevolgd van Mind Elevators. De training was erg nuttig, alle vragen zijn behandeld en daarna zijn de tips meteen in praktijk gebracht. Bedankt voor de training!
Susanne Vijverberg
Susanne Vijverberg
2023-06-06
Interesting hands-on workshops for young professionals!
renata pelinsu alper
renata pelinsu alper
2023-06-02
Had a great session on topic "Fail your way Forward" at Akzo Nobel by trainer Richard. He helped us to see our failure as a positive matter / win and the session was quite interactive. I learned how to own my success as I own my failure. Richard is a great trainer with experience. I highly recommend it. I hope to we could have an another chance to attend Richard's other trainings in the future!
Noëlle Bakker
Noëlle Bakker
2023-04-26
Onwijs leerzame pitchtraining van Farah! Ze geeft hele goede tips, is enthousiast en neemt de tijd voor besprekingen.
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
2023-03-23
Erg leerzaam en nuttig. Dank voor de professionele workshop!
jiaying shi zheng
jiaying shi zheng
2023-03-22
Wonderful training with Farah, thanks.
Adriana Monteiro dos Santos
Adriana Monteiro dos Santos
2023-03-22
Great talk about dealing with failure and seeing failure from a positive perspective👌🏾
Jeffrey Tsang
Jeffrey Tsang
2023-03-21
Leuke training gehad over netwerken! Veel inzichten verkregen met leuke verhalen/ervaringen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

De workshop personal branding is voor alle young professionals die willen leren om zichzelf effectief te profileren op een natuurlijke manier.

De workshop bestaat uit twee delen. Deel 1 is “intern”: wie ben jij? wat zijn jouw waarden, kwaliteiten, talenten, etc. Deel 2 is “extern”: hoe communiceer je dit naar de wereld? Hoe wordt je zichtbaar, hoe trek je kansen aan?

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

ZIJ GINGEN JE VOOR

workshop improv

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.