Moonwalk through life
Incompany time management training

Ik wil meer weten over deze training

 

Time Management training

Young professionals vinden het lastig vinden om het overzicht op het werk te bewaren door de constante stroom aan prikkels en informatie. Ze lopen er dagelijks tegenaan: een overvolle mailbox, niet alles afkrijgen binnen werktijd en het omgaan met afleidingen en spoedjes. Ze worden voortdurend afgeleid en hun werk wordt steeds onderbroken. Daardoor hebben ze het gevoel dat ze geleefd worden. Dit leidt tot stressvolle situaties en zelfs tot burn-outs. Vandaar dat wij deze time management training hebben ontwikkelt.

Het plannen en organiseren van je werk is cruciaal, en daar kan de juiste time management techniek bij helpen. Zo’n techniek helpt je om effectief te werken zonder stress en met meer concentratie. In onze time management cursus krijgen young professionals praktische time management tools en tips die ze meteen kunnen toepassen op hun werksituatie.

Het doel van de time management training

In onze incompany training time management krijgen young professionals inzicht in hun valkuilen en ontdekken ze slimme manieren om hun tijd te organiseren. Ze leren doelen stellen, plannen en heldere prioriteiten bepalen. Het doel van de workshop is te leren om in minder tijd meer resultaat te behalen.

Voor wie is deze training?

Deze time management training is voor jonge werknemers die hun vaardigheden op het gebied van time management willen verbeteren. Veel young professionals ervaren een hoge mate van werkdruk en hebben tijdens hun opleiding niet geleerd hoe ze hiermee om kunnen gaan. Met deze cusus leren ze hoe meer rust te vinden in een drukke werkomgeving zodat ze efficiënter kunnen werken.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende trainingsvormen: een talk, een seminar of een workshop. 

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de “talk” een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie. 

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 1,5 tot 3 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 50 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige programma duurt een dag of een dagdeel en is geschikt voor maximaal 12 deelnemers. We beginnen met een intake (via een formulier of gesprek) waarin de deelnemers aangeven waar ze behoefte aan hebben. Op basis daarvan maken wij een workshop op maat. We kijken dus echt naar de specifieke behoeften binnen een bedrijf. 

We kunnen al onze trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Daarnaast kunnen we een aangepaste online versie geven als dat de voorkeur heeft.

Het programma van de custom-made training

De bedrijfstraining time management bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De Getting Things Done methode.
 • Plannen en prioriteiten stellen.
 • Voorkomen van uitstelgedrag.
 • Informatiebeheer en archiveren, digitaal en papier.
 • Organiseren van de dagelijkse werkzaamheden.
 • Creëren van rust op je werkplek.

Dit halen deelnemers en werkgevers eruit:

De young professionals die hebben meegedaan aan deze time management training:

 • Gaan effectiever met hun werktijd om.
 • Kunnen focussen op de kerntaken.
 • Gaan beter om met de waan van de dag.
 • Halen vaker deadlines en komen afspraken na.
 • Hebben een betere overzicht van hun workload.
 • Kunnen eigen tijd en grenzen beter bewaken.
 • Hebben meer energie en houden een voldaan gevoel over aan een werkdag
 • Ontwikkelen algemene time management skills
 • Leren time management tools in te zetten

Wil je beter en efficiënter omgaan met de tijd die je dagelijks hebt? Schrijf je dan nu in voor onze time management training.

Trainer: Richard

Richard is een energieke en ambitieuze trainer die gelooft in succes door persoonlijke ontwikkeling. Mede dankzij zijn ervaring in thaiboksen op hoog niveau heeft hij een systeem ontwikkeld voor mentale training en discipline. Doorzettingsvermogen en lessen halen uit falen zijn speerpunten in zijn systeem. Richard gelooft in constante verbetering en een sterke mindset. Richard is gespecialiseerd in Wilskracht, Energiemanagement en Mentale Weerbaarheid.

pitchen

Heb je vragen of je wil advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Ghislaine Mensing
Ghislaine Mensing
2023-09-06
Farah geeft cursussen over netwerken die je opnieuw doen nadenken over wat dat eigenlijk inhoudt. Inspirerend aangezien ze een goede storyteller is.
D Heskes - Withaar
D Heskes - Withaar
2023-08-30
Was een mooie en leerzame workshop van Richard van Mind Elevators over falen. Zeker een aanrader!
joyce steendam
joyce steendam
2023-06-16
Met het Young Professional Network van ING hebben wij een network training gevolgd van Mind Elevators. De training was erg nuttig, alle vragen zijn behandeld en daarna zijn de tips meteen in praktijk gebracht. Bedankt voor de training!
Susanne Vijverberg
Susanne Vijverberg
2023-06-06
Interesting hands-on workshops for young professionals!
renata pelinsu alper
renata pelinsu alper
2023-06-02
Had a great session on topic "Fail your way Forward" at Akzo Nobel by trainer Richard. He helped us to see our failure as a positive matter / win and the session was quite interactive. I learned how to own my success as I own my failure. Richard is a great trainer with experience. I highly recommend it. I hope to we could have an another chance to attend Richard's other trainings in the future!
Noëlle Bakker
Noëlle Bakker
2023-04-26
Onwijs leerzame pitchtraining van Farah! Ze geeft hele goede tips, is enthousiast en neemt de tijd voor besprekingen.
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
2023-03-23
Erg leerzaam en nuttig. Dank voor de professionele workshop!
jiaying shi zheng
jiaying shi zheng
2023-03-22
Wonderful training with Farah, thanks.
Adriana Monteiro dos Santos
Adriana Monteiro dos Santos
2023-03-22
Great talk about dealing with failure and seeing failure from a positive perspective👌🏾
Jeffrey Tsang
Jeffrey Tsang
2023-03-21
Leuke training gehad over netwerken! Veel inzichten verkregen met leuke verhalen/ervaringen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Deze workshop is voor iedere young professional die zijn/haar tijd wil leren organiseren. Tijdens de workshop timemanagement maak je kennis met verschillende technieken die je helpen jouw manier van werken te optimaliseren. Je krijgt zicht op tijdverspillers en leert prioriteiten stellen. Aan de hand van praktische tools krijg jij inzicht waar je tijd naartoe gaat en hoe je vanuit overzicht meer rust kunt inbouwen.

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

ZIJ GINGEN JE VOOR

workshop improv

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.