Mind Elevators: de toolbox for life

Mind Elevators biedt praktische trainingen aan young professionals om hen te helpen excelleren op de werkvloer en in hun persoonlijke leven.

Het onderwijs richt zich vooral op hard skills, maar juist de soft skills zoals zelfvertrouwen, weerbaarheid en omgaan met tegenslagen zijn belangrijk voor een geslaagd leven. Deze skills leren young professionals niet op school, terwijl ze onmisbaar zijn in welke omgeving dan ook. 

Over het ontwikkelen van soft skills is van alles te lezen, vinden en te leren. Wat wij alleen missen is de praktische toepasbaarheid. Zelfhulpboeken en cursussen zijn er genoeg, maar hoe zorg je ervoor dat je kunt omgaan met falen? En hoe leer je daadwerkelijk een netwerk opbouwen en onderhouden?

Daarvoor ontwikkelden wij de Mind Elevators TOOLBOX-methode. Naast talks, seminars en workshops, krijgen onze deelnemers een toolkit met praktische handvatten. Zo kunnen ze alles wat ze geleerd hebben, direct toepassen in hun leven. 

Onze trainers zijn geen mensen met een typische coaching achtergrond die een uit het hoofd geleerd praatje komen afdraaien. Zij zijn praktijkdeskundigen en experts in hun vakgebied. Wij geloven namelijk dat trainers die hun onderwerp ‘belichamen’ de beste leraren zijn. Zo heeft de trainer van onze workshop over geweldloze communicatie gewerkt in conflictgebieden. En leren deelnemers in onze improv’ workshop te improviseren van een ervaren stand-up comedian die zelf op de bühne staat. Het uitgangspunt bij al onze trainingen is dan ook ‘to practise what you preach’. Zij weten als geen ander de deelnemers te inspireren en weten door hun ervaring welke tools je nodig hebt in de praktijk. 

presenteren

Farah Coppola

Founder

Farah Coppola is oprichter van Mind Elevators en heeft een heldere missie: dé plek creëren waar Young Professionals connecten, leren en groeien.

Als starter merkte ze dat er gat zit tussen de vaardigheden die je in het onderwijs leert en wat je nodig hebt in het werkveld. Ze is toegewijd om Young Professionals te helpen hun professionele vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn. 

Farah is gespecialiseerd in Presenteren, Storytelling, Pitchen en Netwerken.

pitchen

Richard van der Put

Trainer

Richard is een energieke en ambitieuze trainer die gelooft in succes door persoonlijke ontwikkeling.

Mede dankzij zijn ervaring in thaiboksen op hoog niveau heeft hij een systeem ontwikkeld voor mentale training en discipline. Doorzettingsvermogen en lessen halen uit falen zijn speerpunten in zijn systeem. Richard gelooft in constante verbetering en een sterke mindset.

Richard is gespecialiseerd in Wilskracht, Mindset en Communicatie.

presenteren

Marlou van der Heijden

Trainer

Marlou heeft Fashion & Branding en Communicatiewetenschappen gestudeerd.

Als trainer en coach helpt ze Young Professionals te ontdekken wat hen ten diepste drijft, zodat ze het leven kunnen leiden dat bij hen past. Marlou’s grootste passie is piano spelen op intuïtie en haar muziek zet ze regelmatig in als middel voor zelfbewustzijn op events.

Marlou is gespecialiseerd in Loopbaan- en Talentontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap.

Untitled design (2)

Aïcha Bendahman

Trainer

Aïcha is de grootste fan van positief denken. Ze heeft een achtergrond in de fysiotherapie en gezondheidswetenschappen.

Ze barst van de energie na een rondje hardlopen, een les bikram yoga en een mindfulness moment. Ervan overtuigd dat goed voor jezelf zorgen een voorwaarde is om suczen te zijn, maakt ze je graag bewust van jouw eigen energie om optimaal te presteren.

Aicha is gespecialiseerd in Vitaliteit en Slaapcoaching.

leren pitchen

Reggie Valpoort

Trainer

Reggie is een netwerker pur sang en marketeer. Een echte ‘bruggenbouwer’.

Vanaf jonge leeftijd is hij al op topsportniveau actief in honkbal, iets waaraan hij deels zijn sterke wilskracht en werkethiek te danken heeft. Reggie gelooft in de kracht van connecten met anderen en is daar het levende voorbeeld van. Hij reist graag om nieuwe mensen te ontmoeten.

Reggie is gespecialiseerd in Netwerken en Pitchen.

stress

Cherien Parinussa

Trainer

Cherien weet als geen ander hoe stress kan worden ingezet als instrument dat je aan kunt wenden voor goede dingen.

Als langdurig lid van Defensie heeft Cherien het omgaan met druk en stress tot een kunst verheven. De kennis die door zijn praktische ervaring en uitstekende inzicht is aangescherpt gebruikt hij om onder meer officieren te trainen en speciale eenheden.

Cherien is gespecialiseerd in: Teambuiding, Stressmanagement en Mentale weerbaarheid.

improv workshop

Trista Mrema

Trainer

Trista is een improvisator met meer dan 15 jaar on-stage ervaring.

Ze is een energieke MC voor een verscheidenheid aan live events, een top improv en stand-up trainer. Ze is diep van binnen een verlegen persoon, een herstellende people pleaser en control freak. Trista dankt veel aan improvisatie, waaronder het loskomen van haar overanalyserende brein en het kunnen intunen op het huidige moment.

Trista is gespecialiseerd in Improv, Presenteren en Teambuilding.

Trainer Amir

Amir Carmel

Trainer

Amir Carmel is organisatiepsycholoog en groepsbegeleider.

Amir diende vijf jaar in het Israëlische leger als leider van een speciale eenheid. Daar zag hij het belang van open en veilige communicatie voor teamprestaties, maar ervoer hij ook de pijn en ontkoppeling van onopgeloste conflicten. Dit heeft hem op een missie gezet om diepe menselijke verbindingen te creëren en verschillen tussen individuen te overbruggen.

Amir is gespecialiseerd in Nonviolent Communication.

ONZE KLANTEN

workshop improv