WIE ZIJN WIJ

De ontwikkeling gaat op dit moment razendsnel. Er is een toenemende mate van druk op de generatie Y en Z – de young professionals. Deze unieke generatie creëert haar succes op een authentieke manier en streeft naar grootste prestaties. Hoe ga je van goed naar groots?

Mind Elevators aspireert een bijdrage te leveren aan het succes van young professionals. Door middel van interactieve trainingen, seminars en leertrajecten zetten wij young professionals op het pad van continue en stapsgewijze zelfverbetering. Wij verzorgen trainingen op het gebied van: Personal Branding, Communicatie, Mindset en Energiemanagement.

MISSIE & VISIE

Wij geloven in continue en stapsgewijze zelfverbetering met als doel de wereld een klein beetje beter te maken.

Onze missie is om een bijdrage leveren aan het succes van iedere young professional door middel van persoonlijke ontwikkeling.

presenteren

Farah Coppola

Founder

Farah Coppola is oprichter van Mind Elevators en heeft een heldere missie: dé plek creëren waar Young Professionals connecten, leren en groeien.

Als starter merkte ze dat er gat zit tussen de vaardigheden die je in het onderwijs leert en wat je nodig hebt in het werkveld. Ze is toegewijd om Young Professionals te helpen hun professionele vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn. 

Farah is gespecialiseerd in Presenteren, Storytelling, Pitchen en Netwerken.

pitchen

Richard van der Put

Trainer

Richard is een energieke en ambitieuze trainer die gelooft in succes door persoonlijke ontwikkeling.

Mede dankzij zijn ervaring in thaiboksen op hoog niveau heeft hij een systeem ontwikkeld voor mentale training en discipline. Doorzettingsvermogen en lessen halen uit falen zijn speerpunten in zijn systeem. Richard gelooft in constante verbetering en een sterke mindset.

Richard is gespecialiseerd in Wilskracht, Mindset en Communicatie.

presenteren

Marlou van der Heijden

Trainer

Marlou heeft Fashion & Branding en Communicatiewetenschappen gestudeerd.

Als trainer en coach helpt ze Young Professionals te ontdekken wat hen ten diepste drijft, zodat ze het leven kunnen leiden dat bij hen past. Marlou’s grootste passie is piano spelen op intuïtie en haar muziek zet ze regelmatig in als middel voor zelfbewustzijn op events.

Marlou is gespecialiseerd in Loopbaan- en Talentontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap.

Untitled design (2)

Aïcha Bendahman

Trainer

Aïcha is de grootste fan van positief denken. Ze heeft een achtergrond in de fysiotherapie en gezondheidswetenschappen.

Ze barst van de energie na een rondje hardlopen, een les bikram yoga en een mindfulness moment. Ervan overtuigd dat goed voor jezelf zorgen een voorwaarde is om suczen te zijn, maakt ze je graag bewust van jouw eigen energie om optimaal te presteren.

Aicha is gespecialiseerd in Vitaliteit en Slaapcoaching.

leren pitchen

Reggie Valpoort

Trainer

Reggie is een netwerker pur sang en marketeer. Een echte ‘bruggenbouwer’.

Vanaf jonge leeftijd is hij al op topsportniveau actief in honkbal, iets waaraan hij deels zijn sterke wilskracht en werkethiek te danken heeft. Reggie gelooft in de kracht van connecten met anderen en is daar het levende voorbeeld van. Hij reist graag om nieuwe mensen te ontmoeten.

Reggie is gespecialiseerd in Netwerken en Pitchen.

stress

Cherien Parinussa

Trainer

Cherien weet als geen ander hoe stress kan worden ingezet als instrument dat je aan kunt wenden voor goede dingen.

Als langdurig lid van Defensie heeft Cherien het omgaan met druk en stress tot een kunst verheven. De kennis die door zijn praktische ervaring en uitstekende inzicht is aangescherpt gebruikt hij om onder meer officieren te trainen en speciale eenheden.

Cherien is gespecialiseerd in: teambuiding, stressmanagement en mentale weerbaarheid.

ONZE KLANTEN