Welkom bij Mind Elevators!

Mind Elevators bestaat om één reden: om een bijdrage leveren aan het succes van iedere Young Professional. Door middel van interactieve trainingen, seminars en leertrajecten zetten wij Young Professionals op het pad van continue en stapsgewijze zelfverbetering.

Wij verzorgen trainingen op het gebied van: Personal Branding, Communicatie, Mindset en Energiemanagement.

MISSIE & VISIE

Onze visie

Wij geloven in continue en stapsgewijze zelfverbetering met als doel de wereld een klein beetje beter te maken.

Onze missie

Onze missie is om een bijdrage leveren aan het succes van iedere young professional door middel van persoonlijke ontwikkeling.

Untitled design (12)

Farah Coppola

Founder

Farah heeft een achtergrond in Public Affairs en een passie voor Communicatie. Dit combineert ze met haar liefde voor het ontwikkelen en geven van trainingen.

Ze is toegewijd om Young Professionals te helpen hun professionele vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn. Dit is de brandstof die het vuur voedt dat Farah tot de drijvende kracht achter Mind Elevators maakt.

Farah is gespecialiseerd in Presenteren, Personal Branding en Netwerken.

pitchen

Richard van der Put

Trainer

Richard is een energieke en ambitieuze trainer die gelooft in succes door persoonlijke ontwikkeling.

Mede dankzij zijn ervaring in thaiboksen op hoog niveau heeft hij een systeem ontwikkeld voor mentale training en discipline. Doorzettingsvermogen en lessen halen uit falen zijn speerpunten in zijn systeem. Richard gelooft in constante verbetering en een sterke mindset.

Richard is gespecialiseerd in Wilskracht, Mindset en Communicatie.

 

presenteren

Marlou van der Heijden

Trainer

Marlou heeft Fashion & Branding en Communicatiewetenschappen gestudeerd.

Als trainer en coach helpt ze Young Professionals te ontdekken wat hen ten diepste drijft, zodat ze het leven kunnen leiden dat bij hen past. Marlou’s grootste passie is piano spelen op intuïtie en haar muziek zet ze regelmatig in als middel voor zelfbewustzijn op events.

Marlou is gespecialiseerd in Loopbaan- en Talentontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap.

Onze klanten