Fuel for the fire
Incompany energiemanagement training

Ik wil meer weten over deze training

Incompany training Energiemanagement

Young professionals ervaren vaak weinig energie doordat ze veel op hun bord hebben liggen en hoge verwachtingen van zichzelf hebben. Ze willen alles perfect doen en hebben een sterke drang naar succes.

Te weinig energie leidt tot een gebrek aan productiviteit, creativiteit en motivatie en kan uiteindelijk leiden tot uitval. En dat is onnodig omdat je kunt leren om je energie te managen. Hiervoor is het van belang om te weten wat jouw energiegevers en energielekken zijn.

Energie ligt namelijk aan de basis van alles. Zonder energie is er geen beweging, groei en creativiteit. Energie heb je nodig om regie te nemen over je werk en leven, en te creëren wat belangrijk voor je is. Dat werknemers goed in hun energie zitten is dus heel belangrijk. Zowel voor jonge werknemers als individu maar ook voor het bedrijf in het algemeen.

Want: bedreven zijn in het managen van je energie zorgt voor productievere en gemotiveerde werknemers en minder verzuim. En dat is dan ook precies het doel van deze workshop zowel op individueel als op bedrijfsniveau: blije energieke werknemers die met plezier naar werk (blijven) gaan.

Het doel: in top-energieke staat zijn 

In onze incompany workshop leren young professionals wat het belang is van energie managen, hoe het ze kan helpen om (mentale) vermoeidheid te voorkomen en in top-energieke staat te verkeren.

Deelnemers krijgen inzicht in hun persoonlijke energiehuishouding. Ze leren over de verschillende energieniveaus, de ‘lekken’ en ‘laadpunten’. Ze onderzoeken met de trainer wat hen de meeste energie kost en wat hun energie geeft, waarna ze tools krijgen om energienemers en energiegevers met elkaar in balans te brengen.

Voor wie is het?

De workshop is voor young professionals die hun energie optimaal willen benutten om hun productiviteit én plezier op het werk te verhogen. In een dagdeel onderzoeken we met de deelnemers wat vermoeidheid veroorzaakt en hoe je dit kunt bijsturen. Daarnaast kijken we naar wat er nodig is om energiek en plezierig te werken.

Hoe gaat het in z’n werk?

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de ’talk’ een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie.

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 1,5 tot 3 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 50 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige en meest uitgebreide programma (wat wij aanraden voor het beste resultaat) duurt een dag of een dagdeel en is geschikt voor maximaal 12 deelnemers. We beginnen met een intake (via een formulier of gesprek) waarin de deelnemers aan kunnen geven waar ze behoefte aan hebben. Op basis daarvan maken wij een workshop op maat. We kijken dus echt naar de specifieke behoeften binnen een bedrijf. De trainer komt vervolgens naar het bedrijf of event om de workshop te geven.

We kunnen al onze trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Daarnaast kunnen we een aangepaste online versie geven als dat de voorkeur heeft.

Het programma van de custom-made workshop

De bedrijfsworkshop ‘energiemanagement’ bestaat uit drie modules. Onze modules:

Deel 1: Energie en stress
Deel 2: Levels van energie
Deel 3: Oplaadplan

Het programma is altijd op maat gemaakt en daardoor kan de concrete inhoud verschillend zijn. Vaste onderdelen van ‘Fuel for the fire’ die in elk geval terugkomen:

  • Pyramide van energielevels.
  • Energiegevers en energielekken.
  • Analyse van persoonlijke energielevels.
  • Energie gebruiken om met stress om te gaan.

Dit halen deelnemers en bedrijven eruit:

De young professionals die hebben meegedaan aan deze bedrijfsworkshop:

  • Weten waar ze energie van krijgen en waar ze energie lekken.
  • Kunnen beter met stress omgaan.
  • Zijn weerbaarder onder druk.
  • Kunnen veerkrachtig omgaan met werkdruk.
  • Kunnen beter focussen, presteren en rustmomenten creëren.

Trainer: Richard

Richard is een energieke en ambitieuze trainer die gelooft in succes door persoonlijke ontwikkeling. Mede dankzij zijn ervaring in thaiboksen op hoog niveau heeft hij een systeem ontwikkeld voor mentale training en discipline. Doorzettingsvermogen en lessen halen uit falen zijn speerpunten in zijn systeem. Richard gelooft in constante verbetering en een sterke mindset. Richard is gespecialiseerd in Wilskracht, Energiemanagement en Mentale Weerbaarheid.

pitchen

Heb je vragen of je wil advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Ghislaine Mensing
Ghislaine Mensing
2023-09-06
Farah geeft cursussen over netwerken die je opnieuw doen nadenken over wat dat eigenlijk inhoudt. Inspirerend aangezien ze een goede storyteller is.
D Heskes - Withaar
D Heskes - Withaar
2023-08-30
Was een mooie en leerzame workshop van Richard van Mind Elevators over falen. Zeker een aanrader!
joyce steendam
joyce steendam
2023-06-16
Met het Young Professional Network van ING hebben wij een network training gevolgd van Mind Elevators. De training was erg nuttig, alle vragen zijn behandeld en daarna zijn de tips meteen in praktijk gebracht. Bedankt voor de training!
Susanne Vijverberg
Susanne Vijverberg
2023-06-06
Interesting hands-on workshops for young professionals!
renata pelinsu alper
renata pelinsu alper
2023-06-02
Had a great session on topic "Fail your way Forward" at Akzo Nobel by trainer Richard. He helped us to see our failure as a positive matter / win and the session was quite interactive. I learned how to own my success as I own my failure. Richard is a great trainer with experience. I highly recommend it. I hope to we could have an another chance to attend Richard's other trainings in the future!
Noëlle Bakker
Noëlle Bakker
2023-04-26
Onwijs leerzame pitchtraining van Farah! Ze geeft hele goede tips, is enthousiast en neemt de tijd voor besprekingen.
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
2023-03-23
Erg leerzaam en nuttig. Dank voor de professionele workshop!
jiaying shi zheng
jiaying shi zheng
2023-03-22
Wonderful training with Farah, thanks.
Adriana Monteiro dos Santos
Adriana Monteiro dos Santos
2023-03-22
Great talk about dealing with failure and seeing failure from a positive perspective👌🏾
Jeffrey Tsang
Jeffrey Tsang
2023-03-21
Leuke training gehad over netwerken! Veel inzichten verkregen met leuke verhalen/ervaringen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

De workshop energiemanagement is voor iedereen die in top energieke staat wil zijn. Tijdens de workshop leer je jezelf beter kennen en krijg je inzicht in jouw persoonlijke energiehuishouding. Je leert hoe je energie management door je hele leven heen gebruikt om je werk en privéleven te optimaliseren.

Nee, zeker niet. De workshop is erg praktisch ingericht. Je krijg tools en tips die je meteen toe kunt passen in jouw eigen leven.

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

ZIJ GINGEN JE VOOR

workshop improv

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.