Aanvraag voor gratis e-book succesvol ontvangen!

Bedankt voor je e-book aanvraag! We zullen je binnen één werkdag het gewenste e-book mailen.

Wacht!

Ben jij een Young Professional en wil je graag gerichte tips voor meer succes in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

[activecampaign form=5]

KEN JE ONZE MIND ELEVATORS COMMUNITY AL?

Wil jij laagdrempelig connecten met andere young professionals? Sparren over onderwerpen zoals werk-privé balans of carrière maken? Wil jij tips krijgen van experts om jouw leven beter in te richten? Lees snel verder om te zien wat de Mind Elevators Community is en hoe je lid wordt!

Community

Verbind met young professionals uit alle sectoren om samen te werken, kennis te delen en successen te vieren. Verbeter direct je leven door samen challenges aan te gaan. Laagdrempelig contact maken met iedereen! Samen staan we sterker!

Masterminds

Wil je sparren met anderen over een specifiek onderwerp? Bespreek jouw ideeën, projecten en struggles in een Mastermind groep. Maak zelf een groep aan in de Community om ervaringen uit te wisselen met andere professionals. We got each other’s back!

Masterclasses

Elke maand krijg je een masterclass van een expert. Concrete tips & tricks over onderwerpen zoals: werk/privé balans, onderhandelen en presenteren. Maar ook over Wat wil nou écht in het leven? Vraag zelf ook onderwerpen aan. We luisteren graag naar je!

Inspiratie en motivatie

Vind je het soms lastig om door te pakken? Als lid kun je ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden en tips krijgen van experts. Je krijgt inspiratie en motivatie om aan de slag te gaan. We got your back!

Events

Ontmoet de Community in het echt tijdens onze evenementen. Interessante sprekers, experts en topics voor jouw persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk ook om samen een glas te heffen op jouw meest recente successen!

Kortingen

Als lid ontvang je korting op allerlei coole evenementen die wij organiseren en op de extra trainingen van Mind Elevators. Trainingen en events die elke young professional nodig heeft om een succesvol leven vol betekenis te leiden!

‘Alone, we can do so little. Together, we can do so much’
– Helen Keller

Meld je aan voor de

Mind Elevators Community

ACTIVEER GRATIS LIDMAATSCHAP

Groei mee met het sterkste young professional netwerk van Nederland.