MIND ELEVATORS COMMUNITY

Het Sterkste Young Professionals Netwerk van Nederland

CONNECT

Verbind laagdrempelig met young professionals uit heel Nederland.

LEARN

Leren van like-minded professionals en van experts. Leer op jouw manier!

GROW

Professionele en persoonlijke groei om jouw talenten te benutten.

JOIN THE MIND ELEVATORS COMMUNITY

Wil jij laagdrempelig connecten met andere young professionals? Sparren over onderwerpen zoals werk-privé balans of carrière maken? Wil jij tips krijgen van experts om jouw leven beter in te richten?  Lees snel verder om te zien wat de Mind Elevators Community is en hoe je lid wordt!

Community

Verbind met young professionals uit alle sectoren om samen te werken, kennis te delen en successen te vieren. Verbeter direct je leven door samen challenges aan te gaan. Laagdrempelig contact maken met iedereen! Samen staan we sterker!

Masterminds

Wil je sparren met anderen over een specifiek onderwerp? Bespreek jouw ideeën, projecten en struggles in een Mastermind groep. Maak zelf een groep aan in de Community om ervaringen uit te wisselen met andere professionals. We got each other’s back!

Masterclasses

Elke maand krijg je een masterclass van een expert. Concrete tips & tricks over onderwerpen zoals: werk/privé balans, onderhandelen en presenteren. Maar ook over Wat wil nou écht in het leven? Vraag zelf ook onderwerpen aan. We luisteren graag naar je!

Inspiratie en motivatie

Vind je het soms lastig om door te pakken? Als lid kun je ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden en tips krijgen van experts. Je krijgt inspiratie en motivatie om aan de slag te gaan. We got your back!

Events

Ontmoet de Community in het echt tijdens onze evenementen. Interessante sprekers, experts en topics voor jouw persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk ook om samen een glas te heffen op jouw meest recente successen!

Kortingen

Als lid ontvang je korting op allerlei coole evenementen die wij organiseren en op de extra trainingen van Mind Elevators. Trainingen en events die elke young professional nodig heeft om een succesvol leven vol betekenis te leiden!

‘Alone, we can do so little. Together, we can do so much’
– Helen Keller

Veel gestelde vragen

 • Waarom zijn jullie de Mind Elevators Community begonnen?

  Mind Elevators is begonnen uit een gat dat wij zagen. Er miste iets na onze studie, skills die we wel nodig hadden als starter op de werkvloer. Maar dit hadden we niet geleerd op de Hogeschool en Universiteit. We begonnen trainingen te ontwikkelen voor young professionals die aangaven ook dingen te missen. Dit varieerde van onderhandelen met je baas, zakelijke presentaties geven, of hoe te netwerken. Uiteindelijk bleven er maar trainingen bijkomen vanwege de vraag uit verschillende hoeken. Er kwamen onderwerpen bij zoals: het vinden van de juiste werk-privé balans, omgaan met hoge verwachtingen en wat zijn de volgende stappen die ik het beste kan nemen?

  Een ding wat fijn is aan studeren is hoe makkelijk je met andere mensen in contact kon komen. Iemand met een compleet andere achtergrond, of zelfs een heel andere studie, maar het feit dat je in dezelfde fase in het leven zit geeft al een mogelijkheid tot verbinding of op zijn minst een gespreksonderwerp.

  Als je begint met werken wordt deze kring ineens beperkt tot een enkele sector (twee als je gelukt hebt). Hierdoor wordt de mogelijkheid om interessante mensen, en daarmee hun meningen en visies, tegen te komen in een klap vele malen kleiner. Wat als je dit nou wel kan blijven doen, dus mensen ontmoeten in dezelfde fase in hun leven als jij en ik?  Met mensen die dezelfde soort obstakels en situaties meemaken als wij allemaal hierover sparren. Het maakt niet uit of je bij Rijkswaterstaat, KPMG of Booking werkt, velen hebben dezelfde problemen en vragen. Hoe fijn zou het zijn om met een druk op de knop anderen te bereiken in dezelfde fase als jij?

  Een totaalpakket voor de young professional van de 21e eeuw. Alles wat jij nodig hebt om je te versterken en op weg naar succes te helpen. Aan het einde van de dag willen wij namelijk dat jij succesvol bent. Succes is voor iedereen iets anders, maar iedereen kan een beetje hulp gebruiken!

  De kracht van online en offline combineren om zo samen naar succes te gaan. Dit is iets wat wij misten! Maar niet meer, want de Mind Elevators Community is er nu!

 • Wat is de Mind Elevators Community nu precies?

  Is dit een soort Facebook groep? Nee, het is veel meer. Dit is de meest complete community die je kunt joinen! Het is de plek waar je vragen kunt stellen, je netwerk kunt uitbreiden met andere young professionals, Masterminds kunt starten of bijwonen, online trainingen of Master Classes kunt volgen. In de Mind Elevators Community vind je ALLES om ook jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Elke dag ongeacht of het weekend is of midden in de nacht. Als je meedoet, then we got your back.

  Als lid gaan alle deuren open zodat je andere ambitieuze young professionals kunt ontmoeten, kunt sparren met elkaar, en elkaar een level hoger kunt tillen. Naast het grote sterke netwerk zijn er online trainingen en maandelijkse Masterclasses zodat jij op allerlei gebieden kunt verbeteren. De nadruk ligt altijd op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan onderwerpen zoals: omgaan met tegenslagen, Personal Branding of energiemanagement. Dit alles is beschikbaar voor je als lid. Normaal zou je hiervoor behoorlijk wat voor moeten betalen!

 • Waarom moet ik nou echt member worden?

  We hebben allemaal wel eens een moment gehad waar we om advies verlegen zaten. Vaak vraag je het aan vrienden of familieleden, maar die hebben niet perse de meest relevante kennis. Op het web surfen levert veel informatie op, maar ook niet altijd het antwoord op een concrete vraag. Stel je nu eens voor dat je deze vraag kunt droppen in een netwerk met andere young professionals waarvan sommigen precies hetzelfde al eens hebben meegemaakt. Dat is pas echt goed advies.

  Of denk eens aan een vaardigheid die je graag wilt ontwikkelen, iets waarvan je weet dat het een grote impact zal maken in je carrière. Neem als voorbeeld even: spreken voor een groep. Je kunt nu allerlei dure trainingen gaan zoeken, coaches inhuren of opleidingen betalen. Maar als je bij de ME Community zit hoeft dit allemaal niet. Niet alleen staan er trainingen online (gratis voor jou als lid), je kunt toetreden tot een Mastermind van mensen die eenzelfde ontwikkeling aan het doormaken zijn en om tips vragen in jouw ongelofelijk grote en wijde netwerk.

  Het unieke aan de ME Community is dat het een totaalpakket is. Alle vragen waar jij als young professional mee zit worden hier beantwoord; door de experts in de Masterclasses, door de andere yp’s en door de Mind Elevators zelf. Wij zijn zelf experts in verschillende skills en zoals eerder gezegd: We got your back!

 • Ik ben nog maar starter, is de Community wel interessant voor mij?

  Zeker weten! Als je aan het begin staat van je carrière kun je heel veel winst pakken door je direct aan te sluiten bij een wijdverspreid netwerk. In de Community kun je anderen ontmoeten die je kunnen helpen met vragen en je een zetje in je rug kunnen geven in je verse loopbaan. En denk ook aan alle online trainingen die er zijn om jou te helpen! Je zult merken dat je netwerk enorm groeit, vooral als je ook naar de events komt.

 • Wat houdt de Masterclass in?

  Als young professional ben je aan het bouwen aan je loopbaan, je kijkt omhoog naar wat mogelijk is. Maar tegelijk wil je ook een goede werk-privé balans. Hoe fijn zou het zijn om in je eigen tijd te kunnen werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling?

  Een Masterclass is een short cut voor onze leden! Een online course door een expert die precies kan vertellen wat je moet weten over een onderwerp.

  Elke maand komt er een nieuwe masterclass online over één van de topics. Als lid kun je zelfs onderwerpen aandragen zodat jij meebepaalt. In de masterclasses krijg je alleen de informatie die je écht moet weten en waar jij direct zelf mee aan de slag kunt gaan. Tips & tricks van de experts.

 • Welke masterclasses komen er?

  Welke masterclasses er online komen gaan we nog niet helemaal vertellen hier. Omdat de leden zelf onderwerpen mogen aangeven kan de planning nog veranderen. Waar je vanuit kan gaan is dat ze ontworpen zijn om jou als young professional beter te maken. Een tipje van de sluier….in december hebben we de Masterclass waarin je terugkijkt over 2018 en vooruitkijkt naar 2019 – het voor jou beste jaar tot nu toe!

 • In welke vorm komen de Masterclasses?

  Omdat iedereen op haar eigen manier leert komen de Masterclasses in verschillende vormen, zoals; Livestreams, korte & lange video’s, Webinars, Checklists, Stappenplannen, Praktijkvoorbeelden, Werkboeken en Challenges. De masterclasses zijn allemaal gericht op actie en makkelijk te implementeren.

 • Wat voor dingen worden er in de ME Community besproken?

  In de Community vind je verschillende onderwerpen waarover je alles kunt vinden of je vraag over kunt stellen. Bijv. je loopt ergens tegenaan op je werk, hoe pakken anderen dit aan? Of je ziet op tegen een lastig gesprek met jouw manager, heeft er iemand tips? Leden kunnen zelf onderwerpen aangeven, Masterminds vormen of nieuwe discussies openen. Alles is gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling, groei en verbetering van jouw kwaliteit van leven. Heb je een goede suggestie voor een onderwerp? We luisteren graag naar je!

 • Als lid kun je je aansluiten bij een Mastermind. Wat is dat eigenlijk?

  Een Mastermind is een groep van 3 tot 8 young professionals die samen komen om te sparren met het doel te groeien.

  “The Master Mind Principle: three or more people actively engaged in the pursuit of a definitive purpose with a positive mental attitude, adds up to an unbeatable force.”

  Tijdens een Mastermind sessie bespreek je nieuwe ideeën, projecten waar je mee bezig bent en alle obstakels en vragen die jij hebt. Het gaat erom dat de andere deelnemers met jou mee kunnen denken en hun kennis en ervaring met jou delen, zodat jij verder kunt. Op jouw beurt help jij anderen weer met hun vragen en obstakels.

 • Wat houden de Events precies in?

  Een online Community is fantastisch! De kracht van internet zetten we in zodat jij jezelf kunt verbeteren. Wat kan dit nou nog beter maken? De kracht van online te combineren met offline, echt contact en tijd voor elkaar.

  Tijdens een event is er altijd de mogelijkheid om meer kennis op te doen. Er zijn sprekers voor jouw ontwikkeling, er is de mogelijkheid om experts te ontmoeten en vragen te stellen en om jouw netwerk in het echt een hand te schudden. En natuurlijk ook om samen en glas te heffen op jouw meest recente successen!

  Het voordeel van een lid te zijn van de Community is dat je fikse korting krijgt voor elk event of live training. Bovendien krijg je bij het afnemen van een jaarabonnement twee events gratis erbij!

  Waar gaan events dan over? Ook hiervoor kun jij zelf onderwerpen voorstellen! Wat of wie wil je zien? We luisteren graag naar je!

 • Wat voor kortingen krijg je als lid?

  Als je deel uitmaakt van de Community krijg jij standaard dikke korting op onze events. Online training is gratis en real life training krijg je met een fikse korting als lid. Maak daarnaast zoveel mogelijk gebruik van alle services die deel uitmaken van je lidmaatschap zoals: Masterclasses, Boards, Masterminds, eBooks, Challenges en nog veel meer.

 • Waarom zijn jullie de Mind Elevators Community begonnen?

  Mind Elevators is begonnen uit een gat dat wij zagen. Er miste iets na onze studie, skills die we wel nodig hadden als starter op de werkvloer. Maar dit hadden we niet geleerd op de Hogeschool en Universiteit. We begonnen trainingen te ontwikkelen voor young professionals die aangaven ook dingen te missen. Dit varieerde van onderhandelen met je baas, zakelijke presentaties geven, of hoe te netwerken. Uiteindelijk bleven er maar trainingen bijkomen vanwege de vraag uit verschillende hoeken.

  Een ding wat fijn is aan studeren is hoe makkelijk je met andere mensen in contact kon komen. Iemand met een compleet andere achtergrond, of zelfs een heel andere studie, maar het feit dat je in dezelfde fase in het leven zit geeft al een mogelijkheid tot verbinding of op zijn minst een gespreksonderwerp.

  Als je begint met werken wordt deze kring ineens beperkt tot een enkele sector (twee als je gelukt hebt). Hierdoor wordt de mogelijkheid om interessante mensen, en daarmee hun meningen en visies, tegen te komen in een klap vele malen kleiner. Wat als je dit nou wel kan blijven doen, dus mensen ontmoeten in dezelfde fase in hun leven als jij en ik? Met mensen die dezelfde soort obstakels en situaties meemaken als wij allemaal hierover sparren. Het maakt niet uit of je bij Rijkswaterstaat, KPMG of Booking werkt, velen hebben dezelfde problemen en vragen. Hoe fijn zou het zijn om met een druk op de knop anderen te bereiken in dezelfde fase als jij?

  Een totaalpakket voor de young professional van de 21e eeuw. Alles wat jij nodig hebt om je te versterken en op weg naar succes te helpen. Aan het einde van de dag willen wij namelijk dat jij succesvol bent. Succes is voor iedereen iets anders, maar iedereen kan een beetje hulp gebruiken!

  De kracht van online en offline combineren om zo samen naar succes te gaan. Dit is iets wat wij misten! Maar niet meer, want de Mind Elevators Community is er nu!

Vragen? Stel ze gerust!

Dat kan via ons contactformulier of door een berichtje te sturen aan een van onze Young Elevators

BAS VAN MIERLO
25 jaar
Business consultant bij O&i management consultants
Zeist

Bas van Mierlo

Wie is Bas?
Lotte Doeleman
Auditberoep
Hotelachtergrond
Paardrijden
Leergierig, ambitieus en altijd bezig

Lotte Doeleman

Wie is Lotte?
27 jaar
Business Analyst bij Cognizant
Amsterdam
Reizen en cultuur

Martijn de Reeper

Wie is Martijn?
Sean Sambo
Sales Associate bij Nike in Hilversum
Freelance designer en fotograaf

Sean Sambo

Wie is Sean?
Niels
24 jaar
Quality & Assurance Analyst bij Cognizant
Amsterdam
Sport en voeding

Niels van Dijk

Wie is Niels?
Ellen Blank
HR systeem specialist bij Akzo Nobel
Fanatiek handballer
Elkaar sterken maken

Ellen Blank

Wie is Ellen?

Meld je aan voor de

Mind Elevators Community

ACTIVEER GRATIS LIDMAATSCHAP

Groei mee met het sterkste young professional netwerk van Nederland.

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte van onze activiteiten | Events & Trainingen | Tips & Tricks