TalentExcellence
Incompany workshop

Ik wil meer weten over deze training

 

Incompany workshop Talentmanagement

De visie van generaties Y en Z op carrière verschilt sterk van die van voorgaande generaties. Een groot deel van de young professionals wisselt na twee jaar al van baan. Zij stellen andere eisen en hebben andere verwachtingen van het werk, maar ook van de organisatie waar zij werken. Daarom is het op dit moment een grote uitdaging voor werkgevers om deze groep aan zich te binden. Als bedrijf wil je jong talent behouden en het liefst langer dan twee of drie jaar. Maar hoe doe je dit?

Door te investeren in ontwikkeling van talent ga je een duurzame relatie aan met jouw medewerkers. Het aandacht geven aan duurzaamheid zorgt er ook voor dat je als bedrijf een aantrekkelijke werkgever bent voor potentiële werknemers. Young professionals zien dat je veel investeert in duurzame inzetbaarheid, en daardoor in hun toekomst.

Voor Young Professionals is het belangrijk dat ze zich thuis voelen binnen een organisatie en dat de organisatie past bij hun eigen visie, missie en kernwaarden. Kortom: dat er een organisatiefit is. Want als zij zich op hun plek voelen willen ze daar blijven en een bijdrage leveren met hun talenten. Daarnaast willen Young Professionals hun talenten ontdekken en ontwikkelen. De functie die ze vervullen dient te passen bij hun talenten. Wanneer zij het gevoel hebben hun ei kwijt te kunnen binnen een functie dan is er een functiefit.

Het doel: duurzame werkrelatie aangaan

Tijdens deze training ontdekken medewerkers hun innerlijke drijfveren, visie, missie en kernwaarden. Ze ontdekken en ontwikkelen hun talent en weten hoe ze dit in kunnen zetten binnen de organisatie.

Het doel is dat helder wordt of de medewerker past binnen de organisatie. Staan en gaan jullie voor dezelfde dingen? Daarnaast of het talent van de medewerker aansluit bij zijn of haar functie of dat er misschien een betere functie bij hem/haar past. Een organisatiefit is niet te veranderen, een functiefit wel.

Voor wie is het?

Deze workshop is speciaal voor bedrijven die een duurzame relatie met hun medewerkers willen. Dit zijn bedrijven die willen investeren in talentontwikkeling van hun Young Professionals. Uit onderzoek blijkt dat young professionals willen weten waar hun talenten zijn en hoe ze die kunnen inzetten. Tijdens de workshop ontdek je samen met jouw medewerkers of ze goed bij de organisatie passen, maar ook of de functie goed past.

Hoe gaat het in z’n werk?

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de ’talk’ een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie.

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 1,5 tot 3 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 50 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige en meest uitgebreide programma (wat wij aanraden voor het beste resultaat) duurt een dag of een dagdeel en is geschikt voor maximaal 12 deelnemers. We beginnen met een intake (via een formulier of gesprek) waarin de deelnemers aan kunnen geven waar ze behoefte aan hebben. Op basis daarvan maken wij een workshop op maat. We kijken dus echt naar de specifieke behoeften binnen een bedrijf. De trainer komt vervolgens naar het bedrijf of event om de workshop te geven.

We kunnen al onze trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Daarnaast kunnen we een aangepaste online versie geven als dat de voorkeur heeft.

Het programma van de custom-made workshop

De bedrijfsworkshop ‘TalentExcellence’ bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Zelfreflectie en zelfontwikkeling.
 • Visie en missie (purpose) helder voor ogen.
 • Kernwaarden en kernkwaliteiten in kaart brengen.
 • Organisatiefit: waar sta en ga ik voor? Komt dit overeen met waar de organisatie voor staat?
 • Functiefit: wat doe ik nu? Kan ik hierin mijn talenten kwijt? Krijg ik er energie van?
 • Hoe kan ik met mijn talenten een bijdrage leveren aan de organisatie missie?

Dit halen deelnemers en werkgevers eruit:

De young professionals die hebben meegedaan aan deze bedrijfsworkshop:

 • Hebben een helder beeld: waar sta ik voor en waar ga ik voor?
 • Weten duidelijk wat hun kernwaarden en kwaliteiten zijn.
 • Weten hoe ze kunnen werken vanuit hun talenten.
 • Hebben meer energie en plezier in hun werk.
 • Kunnen beter keuzes maken.

Trainer: Marlou

Marlou heeft Fashion & Branding en Communicatiewetenschappen gestudeerd. Als trainer en coach helpt ze Young Professionals te ontdekken wat hen ten diepste drijft, zodat ze het leven kunnen leiden dat bij hen past. Marlou’s grootste passie is piano spelen op intuïtie en haar muziek zet ze regelmatig in als middel voor zelfbewustzijn op events. Marlou is gespecialiseerd in Loopbaan- en Talentontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap.

personal branding

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Roy-Matthieu van den Kerkhoff
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
2023-03-23
Erg leerzaam en nuttig. Dank voor de professionele workshop!
jiaying shi zheng
jiaying shi zheng
2023-03-22
Wonderful training with Farah, thanks.
Adriana Monteiro dos Santos
Adriana Monteiro dos Santos
2023-03-22
Great talk about dealing with failure and seeing failure from a positive perspective👌🏾
Jeffrey Tsang
Jeffrey Tsang
2023-03-21
Leuke training gehad over netwerken! Veel inzichten verkregen met leuke verhalen/ervaringen.
T Bontan
T Bontan
2023-03-16
Lekker informeel, super sessie over netwerken gehad.
Michelle Yang
Michelle Yang
2023-02-22
Richard came to speak at our event for young scientists that constantly need to face failure and gather the motivation to continue. His talk was down to earth and easily applicable. The session was very interactive: the participants were able to interact with both the speaker and with eachother. Recommended!
Julia Ratter
Julia Ratter
2023-02-21
Leuke, leerzame en inspirerende pitchtraining van Farah gehad. Leuk om te zien hoe deskundig en toegewijd zij haar vak uitoefent. Aanrader!
Nadia vd Meijs
Nadia vd Meijs
2022-12-13
Farah and Richard from Mind Elevators gave two interactive workshops at our retreat (Presenting and Fail your way forward). There was a minor hiccup on the day but they did everything they could to be there for us. They are great speakers and kept the participants engaged, even though it was the end of a long day!
Rosalie
Rosalie
2022-12-12
Mind Elevators is a good company to work with. They can tailor their workshops to your event planning and audience, can give multiple workshops parallel and sequentially, and offer a nice variety of topics!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Voor bedrijven die een duurzame relatie met hun medewerkers willen aangaan. Om dit jonge talent echt te leren kennen, moet je weten wat hen drijft. Wat hun visie, missie en kernwaarden zijn. Wat hun talenten zijn en hoe deze ingezet kunnen worden binnen jouw  bedrijf. En dat is precies waar zij in deze training achter gaan komen.

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

ZIJ GINGEN JE VOOR

workshop improv

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.