We zijn live! De Mind Elevators Community

 

Eindelijk is het zo ver! Op 13 november hebben wij de Mind Elevators Community gelanceerd. De Community is speciaal opgericht voor Young Professionals uit alle branches die willen leren, verbinden en groeien van en mét elkaar. Het maakt dus niet uit of je accountant bent, psycholoog of programmeur. Als jij persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vindt en nieuwe mensen wilt ontmoeten ben je welkom.

Mind Elevators is begonnen uit een gat dat ik zag. Er miste iets na mijn studie. Skills die wel nodig zijn als starter, maar die je niet meekrijgt vanuit je studie op een Hogeschool of Universiteit. Hoe creëer ik een gezonde werk/privé balans? Hoe maak ik mezelf zichtbaar? En hoe stippel ik een carrière pad uit wat mij niet alleen geld oplevert maar veel meer dan dat?

Dit is de reden waarom Richard en ik Mind Elevators zijn gestart. De afgelopen drie jaar verzorgden wij trainingen over deze onderwerpen met veel plezier. Maar als het blijft bij een enkele training, ben je niet verzekerd van gedragsverandering. En vaak blijf je niet in contact met de interessante mensen die je hebt ontmoet tijdens een training. Dus wij willen een plek creëren waar je kunt connecten, leren en groeien. Een plek waar je kunt zijn voor de lange termijn.

Als je ergens werkt wordt jouw netwerk ineens beperkt tot een enkele sector (twee als je gelukt hebt). Hierdoor wordt de mogelijkheid om interessante mensen, en daarmee hun meningen en visies, tegen te komen in een klap vele malen kleiner. Wat als je dit nou wel kan blijven doen? Dus mensen ontmoeten in dezelfde fase in hun leven als jij? Met mensen sparren die dezelfde soort obstakels en situaties meemaken. Het maakt niet uit of je bij Rijkswaterstaat, KPMG of het AMC werkt. Velen hebben dezelfde problemen en vragen. Hoe fijn zou het zijn om met een druk op de knop anderen te bereiken in dezelfde fase als jij?

Kortom, de Mind Elevators Community is er om samen uitdagingen te bespreken uit je carrière, maar ook uit je leven. Online Fora, trainingen en ook offline events waar je jouw netwerk kunt versterken. Een bron van kennis en connecties die allemaal weten wat jij doormaakt en klaar staan als steun. Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar Community of stuur ons een bericht via info@mindelevators.nl.

About The Author

Farah is toegewijd om young professionals te helpen hun professionele vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn. Dit is de brandstof die het vuur voedt dat Farah tot de drijvende kracht achter Mind Elevators maakt. Farah is gespecialiseerd in Presenteren, Personal Branding en Netwerken.