Moonwalk through life
Incompany workshop

Ik wil meer weten over deze training

 

In-company workshop Time Management

Op dit moment zien we dat young professionals het lastig vinden om het overzicht op het werk te bewaren door de constante stroom aan prikkels en informatie. Ze lopen er dagelijks tegenaan: een overvolle mailbox, niet alles afkrijgen binnen werktijd en het omgaan met afleidingen en spoedjes. Ze worden voortdurend afgeleid en hun werk wordt steeds onderbroken. Daardoor hebben ze het gevoel dat ze geleefd worden. Dit leidt tot stressvolle situaties en zelfs tot burn-outs. En dat is zonde, want time-management kun je leren!

Het plannen en organiseren van je werk is cruciaal. Het helpt je om effectief te werken zonder stress en met meer concentratie. In deze workshop krijgen young professionals praktische tools en tips die ze meteen kunnen toepassen op hun werksituatie.

Het doel: leren tijd managen

In onze incompany workshop krijgen young professionals inzicht in hun valkuilen en ontdekken ze slimme manieren om hun tijd te organiseren. Ze leren doelen stellen, plannen en heldere prioriteiten bepalen. Het doel van de workshop is te leren om in minder tijd meer resultaat te behalen.

Voor wie is het?

Deze workshop is voor jonge werknemers die hun vaardigheden op het gebied van timemanagement willen verbeteren. Veel young professionals ervaren een hoge mate van werkdruk en hebben tijdens hun opleiding niet geleerd hoe ze hiermee om kunnen gaan. Met deze workshop leren ze hoe meer rust te vinden in een drukke werkomgeving zodat ze efficiënter kunnen werken.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende trainingsvormen: een talk, een seminar of een workshop. 

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de “talk” een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie. 

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 1,5 tot 3 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 50 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige en meest uitgebreide programma (wat wij aanraden voor het beste resultaat) duurt een dag of een dagdeel en is geschikt voor maximaal 12 deelnemers. We beginnen met een intake (via een formulier of gesprek) waarin de deelnemers aan kunnen geven waar ze behoefte aan hebben. Op basis daarvan maken wij een workshop op maat. We kijken dus echt naar de specifieke behoeften binnen een bedrijf. De trainer komt vervolgens naar het  bedrijf of event om de workshop te geven. 

We kunnen al onze trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Daarnaast kunnen we een aangepaste online versie geven als dat de voorkeur heeft.

Het programma van de custom-made workshop

De bedrijfsworkshop ‘Moonwalk through life’ bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De Getting Things Done methode.
 • Plannen en prioriteiten stellen.
 • Voorkomen van uitstelgedrag.
 • Informatiebeheer en archiveren, digitaal en papier.
 • Organiseren van de dagelijkse werkzaamheden.
 • Creëren van rust op je werkplek.

Dit halen deelnemers en werkgevers eruit:

De young professionals die hebben meegedaan aan deze bedrijfsworkshop:

 • Gaan effectiever met hun werktijd om.
 • Kunnen focussen op de kerntaken.
 • Gaan beter om met de waan van de dag.
 • Halen vaker deadlines en komen afspraken na.
 • Hebben een betere overzicht van hun workload.
 • Kunnen eigen tijd en grenzen beter bewaken.
 • Hebben meer energie en houden een voldaan gevoel over aan een werkdag

Trainer: Richard

Richard is een energieke en ambitieuze trainer die gelooft in succes door persoonlijke ontwikkeling. Mede dankzij zijn ervaring in thaiboksen op hoog niveau heeft hij een systeem ontwikkeld voor mentale training en discipline. Doorzettingsvermogen en lessen halen uit falen zijn speerpunten in zijn systeem. Richard gelooft in constante verbetering en een sterke mindset. Richard is gespecialiseerd in Wilskracht, Energiemanagement en Mentale Weerbaarheid.

pitchen

Heb je vragen of je wil advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Syahla Windayana
Syahla Windayana
2022-12-08
Very nice session with Mind Elevators, opening mind to always open your connection!
Yuwei Wang
Yuwei Wang
2022-12-04
I got a lot of guidance and support from Farah. She helped me to improve the structure of my presentation and made my story more catching. I received a lot of positive feedback from my audience too. I highly recommend her training session!
Andrea Scabioli
Andrea Scabioli
2022-11-24
Very useful and valuable lesson. Farah was really nice and confident when she was speaking. Great advices, I’m very happy she came to our university to speak.
gilang rendra
gilang rendra
2022-11-23
We had a session to discuss networking process with Farah during a career preparation program in my campus. The session was wonderful because we actually went through the details of networking, pinpoint who are the person that would likely help us to achieve our aspiration, how to connect through LinkedIn and even how to do an ice breaking. It is really helpful for me, because I have been trying to implement it ever since!
Elie Khazzoum
Elie Khazzoum
2022-11-23
Inspiring networking session with a lot of valuable content that could really make a difference!
Albert Segura
Albert Segura
2022-11-15
Farah came to our business school to give a workshop on more than 100+ students on "Networking Startegy"! She shared her method of "guerrilla networking" and inspired all our young leaders on how to approach people in line with their career dreams in a meaningful and authentic way. Truly a joy working with Farah!
Ousman Touray
Ousman Touray
2022-11-14
Ponnanna Palandira Bopaiah
Ponnanna Palandira Bopaiah
2022-11-14
Enjoyed attending Farah's session on networking. She had some useful tips and tricks on increasing your network to provide for the audience.
Nikolaos Ntais
Nikolaos Ntais
2022-11-13
Lourdemary Devadas
Lourdemary Devadas
2022-11-11
Had a great session on networking by Farah. She gave us insights on how to communicate and connect with people confidently and utilize these connections to our benefit. It was an eye opener and I hope to get an opportunity to attend another of Farah's session in the near future!

VEELGESTELDE VRAGEN

Deze workshop is voor iedere young professional die zijn/haar tijd wil leren organiseren. Tijdens de workshop timemanagement maak je kennis met verschillende technieken die je helpen jouw manier van werken te optimaliseren. Je krijgt zicht op tijdverspillers en leert prioriteiten stellen. Aan de hand van praktische tools krijg jij inzicht waar je tijd naartoe gaat en hoe je vanuit overzicht meer rust kunt inbouwen.

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.