Moonwalk through life
Incompany workshop

Ik wil meer weten over deze training

 

In-company workshop Time Management

Op dit moment zien we dat young professionals het lastig vinden om het overzicht op het werk te bewaren door de constante stroom aan prikkels en informatie. Ze lopen er dagelijks tegenaan: een overvolle mailbox, niet alles afkrijgen binnen werktijd en het omgaan met afleidingen en spoedjes. Ze worden voortdurend afgeleid en hun werk wordt steeds onderbroken. Daardoor hebben ze het gevoel dat ze geleefd worden. Dit leidt tot stressvolle situaties en zelfs tot burn-outs. En dat is zonde, want time-management kun je leren!

Het plannen en organiseren van je werk is cruciaal. Het helpt je om effectief te werken zonder stress en met meer concentratie. In deze workshop krijgen young professionals praktische tools en tips die ze meteen kunnen toepassen op hun werksituatie.

Het doel: leren tijd managen

In onze incompany workshop krijgen young professionals inzicht in hun valkuilen en ontdekken ze slimme manieren om hun tijd te organiseren. Ze leren doelen stellen, plannen en heldere prioriteiten bepalen. Het doel van de workshop is te leren om in minder tijd meer resultaat te behalen.

Voor wie is het?

Deze workshop is voor jonge werknemers die hun vaardigheden op het gebied van timemanagement willen verbeteren. Veel young professionals ervaren een hoge mate van werkdruk en hebben tijdens hun opleiding niet geleerd hoe ze hiermee om kunnen gaan. Met deze workshop leren ze hoe meer rust te vinden in een drukke werkomgeving zodat ze efficiënter kunnen werken.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende trainingsvormen: een talk, een seminar of een workshop. 

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de “talk” een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie. 

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 1,5 tot 3 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 50 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige programma duurt een dag of een dagdeel en is geschikt voor maximaal 12 deelnemers. We beginnen met een intake (via een formulier of gesprek) waarin de deelnemers aangeven waar ze behoefte aan hebben. Op basis daarvan maken wij een workshop op maat. We kijken dus echt naar de specifieke behoeften binnen een bedrijf. 

We kunnen al onze trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Daarnaast kunnen we een aangepaste online versie geven als dat de voorkeur heeft.

Het programma van de custom-made workshop

De bedrijfsworkshop ‘Moonwalk through life’ bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De Getting Things Done methode.
 • Plannen en prioriteiten stellen.
 • Voorkomen van uitstelgedrag.
 • Informatiebeheer en archiveren, digitaal en papier.
 • Organiseren van de dagelijkse werkzaamheden.
 • Creëren van rust op je werkplek.

Dit halen deelnemers en werkgevers eruit:

De young professionals die hebben meegedaan aan deze bedrijfsworkshop:

 • Gaan effectiever met hun werktijd om.
 • Kunnen focussen op de kerntaken.
 • Gaan beter om met de waan van de dag.
 • Halen vaker deadlines en komen afspraken na.
 • Hebben een betere overzicht van hun workload.
 • Kunnen eigen tijd en grenzen beter bewaken.
 • Hebben meer energie en houden een voldaan gevoel over aan een werkdag

Trainer: Richard

Richard is een energieke en ambitieuze trainer die gelooft in succes door persoonlijke ontwikkeling. Mede dankzij zijn ervaring in thaiboksen op hoog niveau heeft hij een systeem ontwikkeld voor mentale training en discipline. Doorzettingsvermogen en lessen halen uit falen zijn speerpunten in zijn systeem. Richard gelooft in constante verbetering en een sterke mindset. Richard is gespecialiseerd in Wilskracht, Energiemanagement en Mentale Weerbaarheid.

pitchen

Heb je vragen of je wil advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Roy-Matthieu van den Kerkhoff
Roy-Matthieu van den Kerkhoff
2023-03-23
Erg leerzaam en nuttig. Dank voor de professionele workshop!
jiaying shi zheng
jiaying shi zheng
2023-03-22
Wonderful training with Farah, thanks.
Adriana Monteiro dos Santos
Adriana Monteiro dos Santos
2023-03-22
Great talk about dealing with failure and seeing failure from a positive perspective👌🏾
Jeffrey Tsang
Jeffrey Tsang
2023-03-21
Leuke training gehad over netwerken! Veel inzichten verkregen met leuke verhalen/ervaringen.
T Bontan
T Bontan
2023-03-16
Lekker informeel, super sessie over netwerken gehad.
Michelle Yang
Michelle Yang
2023-02-22
Richard came to speak at our event for young scientists that constantly need to face failure and gather the motivation to continue. His talk was down to earth and easily applicable. The session was very interactive: the participants were able to interact with both the speaker and with eachother. Recommended!
Julia Ratter
Julia Ratter
2023-02-21
Leuke, leerzame en inspirerende pitchtraining van Farah gehad. Leuk om te zien hoe deskundig en toegewijd zij haar vak uitoefent. Aanrader!
Nadia vd Meijs
Nadia vd Meijs
2022-12-13
Farah and Richard from Mind Elevators gave two interactive workshops at our retreat (Presenting and Fail your way forward). There was a minor hiccup on the day but they did everything they could to be there for us. They are great speakers and kept the participants engaged, even though it was the end of a long day!
Rosalie
Rosalie
2022-12-12
Mind Elevators is a good company to work with. They can tailor their workshops to your event planning and audience, can give multiple workshops parallel and sequentially, and offer a nice variety of topics!

VEELGESTELDE VRAGEN

Deze workshop is voor iedere young professional die zijn/haar tijd wil leren organiseren. Tijdens de workshop timemanagement maak je kennis met verschillende technieken die je helpen jouw manier van werken te optimaliseren. Je krijgt zicht op tijdverspillers en leert prioriteiten stellen. Aan de hand van praktische tools krijg jij inzicht waar je tijd naartoe gaat en hoe je vanuit overzicht meer rust kunt inbouwen.

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

ZIJ GINGEN JE VOOR

workshop improv

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.