Fuel for the fire
In-company workshop

Ik wil meer weten over deze training

 

Incompany workshop Energiemanagement

Young Professionals ervaren vaak weinig energie doordat ze veel op hun bord hebben liggen en hoge verwachtingen van zichzelf hebben. Ze willen alles perfect doen en hebben een sterke drang naar succes.

Te weinig energie leidt tot een gebrek aan productiviteit, creativiteit en motivatie en kan uiteindelijk leiden tot uitval. En dat is onnodig omdat je kunt leren om je energie te managen. Hiervoor is het van belang om te weten wat jouw energiegevers en energielekken zijn.

Energie ligt namelijk aan de basis van alles. Zonder energie is er geen beweging, groei en creativiteit. Energie heb je nodig om regie te nemen over je werk en leven, en te creëren wat belangrijk voor je is. Dat werknemers goed in hun energie zitten is dus heel belangrijk. Zowel voor jonge werknemers als individu maar ook voor het bedrijf in het algemeen.

Want: bedreven zijn in het managen van je energie zorgt voor productievere en gemotiveerde werknemers en minder verzuim. En dat is dan ook precies het doel van deze workshop zowel op individueel als op bedrijfsniveau: blije energieke werknemers die met plezier naar werk (blijven) gaan.

Het doel: in top-energieke staat zijn 

In onze incompany workshop leren young professionals wat het belang is van energie managen, hoe het ze kan helpen om (mentale) vermoeidheid te voorkomen en in top-energieke staat te verkeren.

Deelnemers krijgen inzicht in hun persoonlijke energiehuishouding. Ze leren over de verschillende energieniveaus, de ‘lekken’ en ‘laadpunten’. Ze onderzoeken met de trainer wat hen de meeste energie kost en wat hun energie geeft, waarna ze tools krijgen om energienemers en energiegevers met elkaar in balans te brengen.

Voor wie is het?

De workshop is voor young professionals die hun energie optimaal willen benutten om hun productiviteit én plezier op het werk te verhogen. In een dagdeel onderzoeken we met de deelnemers wat vermoeidheid veroorzaakt en hoe je dit kunt bijsturen. Daarnaast kijken we naar wat er nodig is om energiek en plezierig te werken.

Hoe gaat het in z’n werk?

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de ’talk’ een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie.

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 1,5 tot 3 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 50 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige en meest uitgebreide programma (wat wij aanraden voor het beste resultaat) duurt een dag of een dagdeel en is geschikt voor maximaal 12 deelnemers. We beginnen met een intake (via een formulier of gesprek) waarin de deelnemers aan kunnen geven waar ze behoefte aan hebben. Op basis daarvan maken wij een workshop op maat. We kijken dus echt naar de specifieke behoeften binnen een bedrijf. De trainer komt vervolgens naar het bedrijf of event om de workshop te geven.

We kunnen al onze trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Daarnaast kunnen we een aangepaste online versie geven als dat de voorkeur heeft.

Het programma van de custom-made workshop

De bedrijfsworkshop ‘energiemanagement’ bestaat uit drie modules. Onze modules:

Deel 1: Energie en stress
Deel 2: Levels van energie
Deel 3: Oplaadplan

Het programma is altijd op maat gemaakt en daardoor kan de concrete inhoud verschillend zijn. Vaste onderdelen van ‘Fuel for the fire’ die in elk geval terugkomen:

  • Pyramide van energielevels.
  • Energiegevers en energielekken.
  • Analyse van persoonlijke energielevels.
  • Energie gebruiken om met stress om te gaan.

Dit halen deelnemers en bedrijven eruit:

De young professionals die hebben meegedaan aan deze bedrijfsworkshop:

  • Weten waar ze energie van krijgen en waar ze energie lekken.
  • Kunnen beter met stress omgaan.
  • Zijn weerbaarder onder druk.
  • Kunnen veerkrachtig omgaan met werkdruk.
  • Kunnen beter focussen, presteren en rustmomenten creëren.

Trainer: Richard

Richard is een energieke en ambitieuze trainer die gelooft in succes door persoonlijke ontwikkeling. Mede dankzij zijn ervaring in thaiboksen op hoog niveau heeft hij een systeem ontwikkeld voor mentale training en discipline. Doorzettingsvermogen en lessen halen uit falen zijn speerpunten in zijn systeem. Richard gelooft in constante verbetering en een sterke mindset. Richard is gespecialiseerd in Wilskracht, Energiemanagement en Mentale Weerbaarheid.

pitchen

Heb je vragen of je wil advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Christina Skodra
Christina Skodra
2022-06-07
I participated in "Pitch like a CHAMP" workshop. It was a great experience since I gathered useful information about how to present myself in the most effective way depending on the situation. Thanks a lot!
Ilyse Putz
Ilyse Putz
2022-06-07
I attended a training lead by Farrah called "Pitch like a CHAMP". I have had many presentations/informal trainings on how to present yourself for different settings, but the formula that Mind Elevator uses is very helpful and is something I will use. During the training, I realized I had used portions of the formula before in job interviews or networking. The training offered the ability to communicate them more succinctly and use them more strategically. For this, I am very happy to have participated in the training.
Linda van Iwaarden
Linda van Iwaarden
2022-06-01
Duidelijke communicatie, goede samenwerking. Goede evaluatie van deelnemers.
Anna Spiering
Anna Spiering
2022-05-31
Floor van den Dolder
Floor van den Dolder
2022-05-31
Beatriz Marton
Beatriz Marton
2022-05-31
Anna van der Voort
Anna van der Voort
2022-05-24
Super leuke en leerzame workshop van Mind Elevators gehad over presenteren.
Ragavendran Abbai
Ragavendran Abbai
2022-05-22
I had an opportunity to take part in one of the workshops on 'Pitch like a CHAMP'; exciting strategies to express one's ideas.
Kirsten J
Kirsten J
2022-05-21
Farah heeft bij ons bedrijf een enorm leuke lezing verzorgd. Veel praktische tips (waar je echt wat aan hebt) en genoeg interactie. Kortom, zeker een aanrader!
Marlena Pozoga
Marlena Pozoga
2022-05-19
Very enthusiastic, delivered very useful tools in just 1,5 h 👌

VEEL GESTELDE VRAGEN

De workshop energiemanagement is voor iedereen die in top energieke staat wil zijn. Tijdens de workshop leer je jezelf beter kennen en krijg je inzicht in jouw persoonlijke energiehuishouding. Je leert hoe je energie management door je hele leven heen gebruikt om je werk en privéleven te optimaliseren.

Nee, zeker niet. De workshop is erg praktisch ingericht. Je krijg tools en tips die je meteen toe kunt passen in jouw eigen leven.

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.