Farah & Richard winnen speech contest!

 

Afgelopen weekend deden Richard en ik mee met de ‘Area Speech Contest’ van Toastmasters in Amsterdam. Richard in de categorie ‘Table Topics’ oftewel improvisatie speech en ik in de categorie ‘Dutch Humorous Speech‘.

Twee spannende uitdagingen. Richard kreeg namelijk ter plekke een vraag waarop hij met een speech van 2 minuten antwoord op moest geven. Ik moest een voorbereide speech geven van 5 à 7 minuten…en het moest ook nog grappig zijn.   

Er waren veel goede sprekers en het grappige momenten. Maar het leukste was toen de winnaars van deze ‘area’ werden benoemd…Richard voor de Table Topics en Farah voor de Humorous Speech! Whoop Whoop! 

Trots en blij namen wij de volgende uitdaging aan: meedoen met de ‘Divison Contest’ op 22 oktober. Dat betekent: samen met alle andere winnaars van de competitie aangaan bij de nationale kampioenschap in Utrecht. Hoe spannend?!  

 

About The Author

Farah is toegewijd om young professionals te helpen hun professionele vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn. Dit is de brandstof die het vuur voedt dat Farah tot de drijvende kracht achter Mind Elevators maakt. Farah is gespecialiseerd in Presenteren, Personal Branding en Netwerken.