Registreer nu

Registreer nu

Webinar: Meer grip op je werk en energie in Coronatijd

07 april 2019 13.00 - 14.00

Meer grip op je werk en energie in Coronatijd

Door de Coronacrisis ziet jouw werk er totaal anders uit. Je werkt veel vanuit huis, het contact met collega’s verloopt anders, de werk-privé balans vervaagt en er komen ineens een hoop nieuwe zorgen bij. Hoe ga je om met deze veranderingen? En hoe kun je het werk op zo’n manier indelen dat je toch enigszins productief en mentaal gezond blijft?

Tijdens dit webinar leer je hoe je meer grip en invloed krijgt op je welbevinden en werksituatie. Je leert hoe je over- of onderbelasting tijdig herkent en wat je zelf kunt doen om makkelijker om te gaan met stressvolle veranderingen.

Trainer

Jorg Damen is arbeids- en organisatiepsycholoog en adviseur en geeft training op het gebied van werkdruk/werkplezier, teamontwikkeling, emotiemanagement in gesprekken en positieve psychologie. Hij geeft training aan uiteenlopende doelgroepen waarbij de gemeenschappelijke deler vaak is dat mensen zichzelf én elkaar beter begrijpen. Hierdoor verbetert de samenwerking, betrokkenheid en welbevinden. Belangrijke elementen bij zijn trainingen zijn interactieve werkvormen, humor en een goede mix van theorie en praktische handvatten. Daarnaast is hij onder andere als buurtbemiddelaar in Utrecht actief als vrijwilliger.

 

Praktische informatie

Datum: dinsdag 7 april
Tijd: 13.00 – 14.00 uur
Voor meer informatie: info@mindelevators.nl