Registreer nu

Registreer nu

Webinar: Gelijk hebben of gelijk krijgen? Leer argumenteren!

23 maart 2019 20.00 - 21.00

Gelijk hebben of gelijk krijgen? Leer argumenteren

Waarom is de ene spreker overtuigender dan de andere en hoe reageer je daarop? En hoe word je zelf een overtuigende spreker? We zijn het er allemaal over eens dat we vaak gelijk hebben maar geen gelijk krijgen.

In deze webinar maak je kennis met de mechanismen achter gelijk krijgen. Je leert hoe je een eigen voorstel snel en gedegen opbouwt en tegelijkertijd hoe je kritisch en opbouwend kunt reageren op presentaties en plannen van anderen. Aan de hand van verschillende voorbeelden uit de (politieke) geschiedenis gaan we aan de slag met wat overtuigingskracht is. Behalve praktische tips krijg je inzicht in wat argumentatie en presentatie jou kan brengen in je professionele en persoonlijke leven.

Trainer

Lara Minnaard is debattrainer en docent in communicatieve vaardigheden. Ze heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende lijst van debat- en jury-ervaringen in drie talen op haar naam gezet. In 2015 ontving ze de Cicero jaarprijs voor haar rol in de verbinding van verschillende groepen mensen door debat. Inmiddels traint ze met name Young Professionals en (PhD) studenten in de kunst van het overtuigen vanuit haar eigen bedrijf én jureert ze door het jaar heen regelmatig op verschillende toernooien door het land heen.


Praktische informatie

Datum: maandag 23 maart
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Voor meer informatie: info@mindelevators.nl

Powered by WebinarGeek