Connect like a pro
Incompany workshop

Ik wil meer weten over deze training

In-company workshop Netwerken

Veel young professionals willen graag zowel binnen als buiten het bedrijf waar ze werken nieuwe mensen leren kennen. Alleen weten ze vaak niet hoe ze nieuwe connecties kunnen maken en hoe ze deze vervolgens moeten onderhouden. Bovendien wordt netwerken vaak gezien als geforceerd en eng. Vooral werknemers in junior posities willen anderen niet ‘lastig vallen’ en denken vaak dat zij niet ‘interessant genoeg zijn’ voor anderen.

Door intern te netwerken bouwen young professionals relaties op en cultiveren ze wederzijds vertrouwen en respect. Door extern te netwerken doen ze inspiratie op en vinden ze samenwerkingen en/of klanten. Hoe meer je netwerkt, hoe meer je groeit en leert om duurzame verbindingen te maken.

Want: netwerken is een uitstekende bron van nieuwe perspectieven en ideeën en hier haal je als young professional energie uit. Daarnaast bouw je waardevolle sociale vaardigheden en zelfvertrouwen op wanneer je nieuwe mensen ontmoet. Dit zorgt voor een hogere productiviteit en een betere algehele werkervaring.

Het doel: leren netwerken

Er is niet één manier om te netwerken. Iedereen kan zijn eigen stijl en strategie ontwikkelen die bij hem/haar past. Tijdens deze workshop leren young professionals hoe je je netwerk kunt vergroten en onderhouden. Na de training hebben deelnemers niet alleen een positieve associatie met netwerken, maar ook de praktische tools om aan de slag te gaan.

Voor wie is het?

Deze training is ontwikkeld voor young professionals uit diverse werkvelden. De technieken en handvatten uit deze workshop kan iedereen toepassen op zijn/haar eigen manier. In een dagdeel leren deelnemers hoe ze nieuwe connecties maken, hoe ze deze onderhouden en hoe ze netwerkgesprekken kunnen voeren.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende trainingsvormen: een talk, een seminar of een workshop. 

Talk: Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor bijvoorbeeld een event van jouw bedrijf? Dan is de “talk” een geschikte optie. Dit is een korte lezing, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot 1 uur. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor deze sessie. 

Seminar: Wanneer je meer de diepte in wil kun je voor een seminar kiezen. Dit is een interactieve sessie van 1,5 tot 3 uur. De deelnemers kunnen vragen stellen en we gaan ook met opdrachten aan de slag. Een seminar is geschikt voor maximaal 50 deelnemers.

Custom-made workshop: Ons volledige en meest uitgebreide programma (wat wij aanraden voor het beste resultaat) duurt een dag of een dagdeel en is geschikt voor maximaal 12 deelnemers. We beginnen met een intake (via een formulier of gesprek) waarin de deelnemers aan kunnen geven waar ze behoefte aan hebben. Op basis daarvan maken wij een workshop op maat. We kijken dus echt naar de specifieke behoeften binnen een bedrijf. De trainer komt vervolgens naar het  bedrijf of event om de workshop te geven. 

We kunnen al onze trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Daarnaast kunnen we een aangepaste online versie geven als dat de voorkeur heeft.

Het programma van de custom-made workshop

De workshop is altijd op maat gemaakt en daardoor kan de precieze inhoud verschillend zijn. Onderdelen van ‘Connect like a PRO’ zijn:

 • Een persoonlijke netwerkstrategie maken.
 • Guerilla Networking: snel en efficiënt je netwerk verdubbelen.
 • Een nieuwe baan, project of samenwerking via je netwerk vinden.
 • Online en offline tools inzetten op de juiste manier.
 • Het voeren van netwerkgesprekken.
 • Angst voor netwerken overkomen.

Dit halen deelnemers en werkgevers eruit:

De young professionals die hebben meegedaan aan deze bedrijfsworkshop:

 • Kunnen strategisch een netwerk opbouwen en onderhouden.
 • Leggen makkelijk en ontspannen contacten met anderen.
 • Zien netwerken als een plezierige manier om professioneel zaken te doen.
 • Weten hoe ze eerste contacten uitbouwen tot een vervolg.
 • Trekken nieuwe klanten, projecten en samenwerkingen aan.
 • Kunnen online tools inzetten om hun netwerk te vergroten.

Trainer: Farah

Farah Coppola is oprichter van Mind Elevators en heeft een heldere missie: dé plek creëren waar Young Professionals connecten, leren en groeien. Als starter ontwikkelde ze een eigen systeem om snel en efficient te netwerken: Guerrilla Networking. De afgelopen acht jaar heeft Farah zich verdiept in de kunst van duurzame relaties bouwen en ze gelooft dat iedereen dit kan leren. Farah is gespecialiseerd in Presenteren, Storytelling en Netwerken.

presenteren

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

Christina Skodra
Christina Skodra
2022-06-07
I participated in "Pitch like a CHAMP" workshop. It was a great experience since I gathered useful information about how to present myself in the most effective way depending on the situation. Thanks a lot!
Ilyse Putz
Ilyse Putz
2022-06-07
I attended a training lead by Farrah called "Pitch like a CHAMP". I have had many presentations/informal trainings on how to present yourself for different settings, but the formula that Mind Elevator uses is very helpful and is something I will use. During the training, I realized I had used portions of the formula before in job interviews or networking. The training offered the ability to communicate them more succinctly and use them more strategically. For this, I am very happy to have participated in the training.
Linda van Iwaarden
Linda van Iwaarden
2022-06-01
Duidelijke communicatie, goede samenwerking. Goede evaluatie van deelnemers.
Anna Spiering
Anna Spiering
2022-05-31
Floor van den Dolder
Floor van den Dolder
2022-05-31
Beatriz Marton
Beatriz Marton
2022-05-31
Anna van der Voort
Anna van der Voort
2022-05-24
Super leuke en leerzame workshop van Mind Elevators gehad over presenteren.
Ragavendran Abbai
Ragavendran Abbai
2022-05-22
I had an opportunity to take part in one of the workshops on 'Pitch like a CHAMP'; exciting strategies to express one's ideas.
Kirsten J
Kirsten J
2022-05-21
Farah heeft bij ons bedrijf een enorm leuke lezing verzorgd. Veel praktische tips (waar je echt wat aan hebt) en genoeg interactie. Kortom, zeker een aanrader!
Marlena Pozoga
Marlena Pozoga
2022-05-19
Very enthusiastic, delivered very useful tools in just 1,5 h 👌

VEELGESTELDE VRAGEN

De workshop netwerken is voor iedereen die wil leren netwerken. Het maakt niet uit waar en met wie jij straks wil gaan netwerken. De theorie en de praktische tips die je krijgt zijn op elke situatie toe te passen.

Wij gaan eerst aan de slag met een persoonlijke netwerkstrategie, vervolgens kijken we naar welke aanpak en stijl er bij jou past om actief te gaan netwerken. Daarnaast besteden we aandacht aan gesprekken voeren, angsten en onzekerheden. Als laatste krijg je tips en tools om een systeem te creëren waarmee je je  netwerk kunt onderhouden.

Deze workshop is voor iedereen die meer strategisch wil gaan netwerken. Het maakt niet uit of jij al makkelijk gesprekken aangeknoopt met iedereen of dat je het juist heel eng vindt. Wij kijken naar jouw leerbehoefte en passen daar de workshop op aan.

Al onze workshops zijn maatwerk. Wij gaan eerst met jou in gesprek over de wensen en doelen van jouw team. Vervolgens ontwikkelen wij een workshop op maat die helemaal aansluit bij wat jij wil.

Wij maken al onze workshops op maat. Daarom hangen de kosten af  van de duur, de inhoud en het aantal deelnemers. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeftes in een telefonisch kennismakingsgesprek en sturen vervolgens een offerte toe.

Jazeker! Wij kunnen deze workshop ook online organiseren.

Deze workshop verzorgen wij ook in het Engels.

Deze workshop kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden. Onze workshops zijn maatwerk en we adviseren je graag over hoe wij de workshop kunnen organiseren zodat jij en/of je team er het meest uit kunnen halen. Je kunt contact met ons opnemen via info@mindelevators.nl of 0628346073.

De maximale groepsgrootte hangt van de vorm van de sessie af. Bij een “talk” is er bijvoorbeeld geen maximum. Bij een seminar of workshop waar we meer de diepte ingaan bespreken we de groepsgrootte tijdens de telefonische kennismaking. We gaan met jou in gesprek over: het doel dat je voor ogen hebt, de gewenste duur, het aantal deelnemers en het beschikbare budget.

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.