Onze Young Elevators

presenteren

Meyade Curfs

Al sinds jongs af geloof ik dat je doelen in het leven moet stellen. In mijn geval besloot ik veel risico te nemen en vooral te doen waar ik me goed bij voel. Na mijn MBO stopte ik met mijn studie en baan om mij volledig in de Blockchain technologie te verdiepen. Ik dacht: als het niet goed gaat kan ik altijd terug naar school.

Een belangrijk doel van mij nu is om de kennis die ik heb vergaard te delen met anderen. Wat is er mooier in het leven dan de mensen om je heen mee te nemen in je succes. Uiteindelijk sta je samen altijd sterker.

     

faalangst

Lotte Doeleman

Ik ben Lotte! Je kunt mij omschrijven als leergierig, ambitieus en altijd bezig. Ik werk in het Auditberoep, maar heb een hotello achtergrond, wat ook een grote passie is en zal blijven. Hobby’s heb ik teveel, maar op nummer 1 staat paardrijden!

Voor mij is de Community een plek om nog meer mijn nieuwsgierigheid en ambitie in kwijt te kunnen. Het sparren met like-minded Young Professionals met hun eigen ambities, carrières en ideeën is een inspiratie en energiebron voor mij, en een netwerk waar ik no doubt nog veel aan ga hebben!

     

workshop netwerken

Debbie Appels

Ik ben Debbie, 24 jaar, geboren in Eindhoven, wonend in Rotterdam en werkend te Amsterdam. Momenteel werk ik als Social Media Marketeer. Ik ben graag buiten de deur en heb een actief sociaal leven. Je kan me zo’n vier keer in de week in de sportschool vinden. Daarbuiten heb ik een enorme passie voor horeca die ik uit als Team Captain van @waarrotterdameet.

Ik ben dus altijd in voor een sport sessie of gezelligheid met een borrel! Ik zie er naar uit jullie allemaal eens te ontmoeten of te spreken in de Community om onze ervaringen uit te wisselen.

     

faalangst

Sean Sambo

Let me introduce myself. Mijn naam is Sean en ik ben werkzaam als Sales Associate in het Nike EHQ Employee store. Daarnaast doe ik graag freelance werk als designer en fotograaf.

In de Community hoop ik knowledge te sharen en te ontvangen. Iedereen heeft bepaalde talenten en kennis tot zijn beschikking en door het met elkaar te delen groei je als persoon en als professional. Door middel van Mind Elevators hoop ik meer kennis op te doen, mijn netwerk uit te breiden en verschillende obstakels te tackelen.

     

JU3A4063

Floor Noijen

Hi! Mijn naam is Floor, 25 jaar oud en ik woon in Eindhoven. Ik werk als recruiter bij WETALENT in het mooie Brabant. Het verbinden van mensen met elkaar is iets wat me erg aanspreekt. Naast mijn werk ben ik dol op eten. Ik maak het graag klaar en eet het nog liever op.

Daarnaast word ik blij van koffietentjes, beweging, de stralende zon en lieve vriendinnen om me heen. Deze community is voor mij waardevol om vragen en adviezen met elkaar te delen. Zo help je elkaar en jezelf een stukje verder!

     

presenteren

Ellen Blank

Ik ben Ellen, 30 jaar en werk als HRIT specialist bij AkzoNobel. Als interne consultant zorg ik ervoor dat performance en service management systemen geïmplementeerd en geoptimaliseerd worden. Daarnaast ben ik een fanatieke handballer.

Als Young Elevator wil ik graag anderen ontmoeten en kennis delen. En waar ik echt blij van word is elkaar sterker maken: mentaal, communicatief of in welke vorm dan ook. Een Community voor Young Professionals is daarvoor een uitmuntend platform.

     

Meld je ook aan voor de

Mind Elevators Community

ACTIVEER GRATIS LIDMAATSCHAP

Groei mee met het sterkste young professional netwerk van Nederland.