Onze visie

De ontwikkeling gaat op dit moment razendsnel. Er is een toenemende mate van druk op de generatie Y en Z – de young professionals. Deze unieke generatie creëert haar succes op een authentieke manier en streeft naar grootste prestaties. Hoe ga je van goed naar groots?

Mind Elevators helpt young professionals hun doelen scherp te stellen en reikt handvatten uit om moderne obstakels te lijf te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen potentie voor greatness in zich heeft.

Onze missie is om een bijdrage leveren aan het succes van iedere young professional. Wij geloven in continue en stapsgewijze zelfverbetering met als doel de wereld een klein beetje beter te maken.

Farah Coppola

Farah heeft een achtergrond in Public Affairs en een passie voor media & communicatie. Dit combineert ze met haar liefde voor het ontwikkelen en geven van trainingen.

Als starter merkte Farah dat er een gat zit tussen de sociale en communicatieve vaardigheden vanuit haar opleiding en de vaardigheden die ze nodig had in het werkveld. Ze is toegewijd om young professionals te helpen hun professionale vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn. Dit is de brandstof die het vuur voedt dat Farah tot de drijvende kracht achter Mind Elevators maakt.

Richard van der Put

Richard is een energieke en ambitieuze professional die persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Mede dankzij zijn ervaring in thaiboksen op hoog niveau heeft hij een systeem ontwikkeld voor mentale training en discipline.

Richard is gespecialiseerd in sales en gesprekstechnieken.

Naast Mind Elevators heeft hij onderneming in health & fitness. Richard gelooft in verbetering door kennis en creatie en neemt dit met zich mee in de missie van Mind Elevators.

Rowan Blijd

Rowan heeft een voorliefde voor vrouwen empowerment en online media. Deze liefdes cobineert Rowan door het schrijven van blogartikelen en het vloggen. Daarnaast vindt ze het belangrijk om op zoek te gaan naar de beste versie van jezelf. You need to learn the good, the bad and the ugly.

Als Mind Elevators trainer wil Rowan young professionals laten inzien dat je het ver kunt schoppen door jezelf continue te ontwikkelen, een visie te creëren en daadkrachtig te zijn

Rowan is gespecialiseerd in personal branding en presentatietechnieken.

Aïcha Bendahman

Aïcha is waarschijnlijk de grootste fan van positief denken. Ze barst van de energie na een rondje hardlopen, een les bikram yoga en een mindfulness moment. Ervan overtuigd dat goed voor jezelf zorgen een voorwaarde is om suczen te zijn, maakt ze je graag bewust van jouw eigen energie om optimaal te presteren.

Aïcha heeft een achtergrond in de fysiotherapie en gezondheidswetenschappen en werkt als Energy coach. Zij is specialist op het gebied van vitaliteit, optimaal presteren en energie management.

Reggie Valpoort

Reggie is een echte ondernemer met een achtergrond in de financiële sector. Een netwerker pur sang en marketeer. Vanaf jonge leeftijd is hij al op topsportniveau actief in honkbal, iets waaraan hij deels zijn sterke wilskracht en werkethiek te danken heeft. Reggie gelooft dat persoonlijke ontwikkeling en groei leiden tot succes. Hij geniet als er echt van wanneer hij anderen kan helpen met hun succes.

Reggie is een specialist in online marketing, netwerken en pitchen. Naast zijn werk bij Mind Elevators heeft hij een fietsverhuurbedrijf en een online marketingbureau.